Ti mit csináltok ha az új cipő nagyon (! ) töri a sarkatokat?
Figyelt kérdés
Egyszer volt rajtam és véresre törte a sarkamat a cipő, de elég drága volt ahhogy hogy ne tudjam hordani ráadásul má visszavinni sem tudom mivel volt hordva...Lehet vmi betétet kapni vagy mit csináljak??2012. szept. 2. 16:37
1/10 anonim válasza:
Lehet kapni cipőboltokban(pl reno) olyat, amit a cipő sarkához kell tenni és akkor nem töri fel a lábat, de használhatsz ragtapaszt is. Próbáld otthon felvenni, hogy beleszokjon a lábad
2/10 anonim válasza:
Nekem az ACÉLBETÉTES 2 hétig folyamatosan törte..képzelheted:D Nem csináltam én semmit, felvettem egy vastagabb zoknit, és tűrtem, nem azért gyűjtöttem rá félévig, hogy ne hordjam.
3/10 anonim válasza:
Akkor elszívok egy cigit, idegeskedek két napot, felrakom vaterára, de előtte megveszek mindenféle talpbetétet, és ha egyik sem jó, eladom vaterán pár ezerrel kevesebbért, mert egyszer volt rajtam.
4/10 anonim válasza:
Én dühös lennék a cipőre. Meg lehet próbálni még bejáratni miután begyógyul a lábad.
5/10 anonim válasza:
Ne hordjad/használjad mert egészségtelen. Annyit nem ér, hogy árts a lábadnak!! A cipőt ki tudod cserélni de a lábadat nem. Még ha szép és divatos is, válassz egy kényelmesebbet.
6/10 anonim válasza:
Vegyél fel egy vékonyabb zoknit alkoholozd be a sarkánál,majd a cipő sarkát is jól alkoholozd be és egy pár órát abba járkálj úgy.Nekem aztán megpuhult a sarka és nem egyáltalán nem tör.:)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket kifogom próbálni!
Kedves utolsó előtti, nagyon drága volt ugyhogy nem fogok újat venni és ezt meg nem hordani :/ szegény egyetemista vagyok nem telik folyton új cipőre :D
2012. szept. 3. 00:18
8/10 anonim válasza:
te tudod, én csak elmondtam a tanácsom. Üdv.
9/10 anonim válasza:
Nagyon sok nőnek bütykös a lába. Undorító. Jo ez lehet genetikailag is, de akkro is gusztustalan. Az ilyen cipőkbe meg szintén ronda lesz a lábad. Csupa seb, tapasz. Nem valami gusztusos.
27f lábimádó.
10/10 A kérdező kommentje:
nekem nem bütykös a lábam -.-' nem csak akkor tudja feltörni a cipő ;)
2012. szept. 3. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!