Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cicanadrág+short gáááz?

Cicanadrág+short gáááz?

Figyelt kérdés
Mostanában reggel elég hideg van,de én még szeretnék shortot hordani.Gázul néz ki pamut fekete cicanadrág egy egyszerű fakó farmershorttal,fekete rózsás felsővel,sportcipővel(fekete).Szerintetek az ilyen összeállítás gáz?A harisnyákat nagyon utálom..

2012. szept. 2. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Az a gáz, ha csak cicagatyát veszel fel magába.
2012. szept. 2. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
7%

Bocsi, de szerintem eléggé. :/

A shortnak pont az a lényege, hogy nagy melegben hordjuk. (A cicandrág inkább a miniszoknyához passzol.)

2012. szept. 2. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Engem kiráz a hideg, amikor egy cicanadrág+sort kombinációt látok az utcán. :/ Szerintem szörnyen néz ki a kettő, és kövérít is. Inkább csak addig viseld a sortot, amíg jó idő van.
2012. szept. 2. 10:55
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Undorító.
2012. szept. 2. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Shorthoz, szoknyához vegyél fel harisnyát... azzal még jól is néz ki. A cicanadrág gáz.
2012. szept. 2. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
én télen így hordom, szerintem most még meleg van hozzá. de amúgy engem nem nagyon izgat, hogy gáz e vagy sem, ha nekem tetszik.
2012. szept. 2. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Cicanadrág szoknyával és rövidnadrággal is gáz szerintem, azt hosszú felsőkhöz találták ki. Harisnyával jobban nézne ki.
2012. szept. 2. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
A cicanadrág alapból gáááz.
2012. szept. 3. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!