Cicanadrág, hosszított felső? Bővebben lent.
Sokan írják itt, hogy a cicanadrág csak nadrág alá való.
Akkor szerintük mivel kellene felvenni hosszított felsőt?
Én utálom a farmert, ezért szinte mindig cicanadrág + hosszított felső van rajtam, esetleg szoknya vagy lovaglónadrág.A cicanadrágjaim nem fényesek, nem látszanak át és egyszínű feketék.
Ez miért ízléstelen?
Akik azt írják, hogy a cicanadrág nadrág alá való azok hülyék, már bocs.
Akkor miért lenne annyi féle mintás meg minden fajta cicanadrág, ha el kéne dugni???
Nem ízléstelen, ha hosszított felsővel veszed fel és még az se az, ha valaki mintás, virágos, fényes, vagy bármilyen cicanadrágot vesz fel!
Ha átlátszó és vékony, akkor szoknyát kell hozzá venni szerintem. De ha nem átlátszó akkor szerintem teljesen mindegy hogy mennyire hosszított egy felső is, persze azért ne legyen túl rövid a felső, de én pl. simán felveszem olyan felsővel is, ami csak félig takarja le a popsimat.
Ma már direkt nadrágnak való leggingseket gyártanak, ezek vastagabb anyagokból készülnek, és a külsejük is alkalmas arra, hogy ne nadrág alá, hanem helyett vegyék fel.
Hosszított felsővel utcára is nagyon csinos, egyáltalán nem közönséges.
Egy stylist-tanonc
Ahogy TE hordod úgy nem ízléstelen, legalábbis szerintem.
Az a ronda ami átlátszó és rövid felsővel veszik fel.
Köszönöm!:)
Egyébként én arra gyanakszom, hogy csak a formátlan lányok szólják le a cicanadrágot, mert rajtuk nem áll jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!