Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cicanadrág, hosszított felső?...

Cicanadrág, hosszított felső? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sokan írják itt, hogy a cicanadrág csak nadrág alá való.

Akkor szerintük mivel kellene felvenni hosszított felsőt?

Én utálom a farmert, ezért szinte mindig cicanadrág + hosszított felső van rajtam, esetleg szoknya vagy lovaglónadrág.A cicanadrágjaim nem fényesek, nem látszanak át és egyszínű feketék.

Ez miért ízléstelen?

2012. aug. 18. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
ha nem lóg ki belőle a feneked, akkor nem ízléstelen.
2012. aug. 18. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Akik azt írják, hogy a cicanadrág nadrág alá való azok hülyék, már bocs.

Akkor miért lenne annyi féle mintás meg minden fajta cicanadrág, ha el kéne dugni???

Nem ízléstelen, ha hosszított felsővel veszed fel és még az se az, ha valaki mintás, virágos, fényes, vagy bármilyen cicanadrágot vesz fel!

Ha átlátszó és vékony, akkor szoknyát kell hozzá venni szerintem. De ha nem átlátszó akkor szerintem teljesen mindegy hogy mennyire hosszított egy felső is, persze azért ne legyen túl rövid a felső, de én pl. simán felveszem olyan felsővel is, ami csak félig takarja le a popsimat.

2012. aug. 18. 17:11
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Ma már direkt nadrágnak való leggingseket gyártanak, ezek vastagabb anyagokból készülnek, és a külsejük is alkalmas arra, hogy ne nadrág alá, hanem helyett vegyék fel.

Hosszított felsővel utcára is nagyon csinos, egyáltalán nem közönséges.

Egy stylist-tanonc

2012. aug. 18. 17:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Ahogy TE hordod úgy nem ízléstelen, legalábbis szerintem.

Az a ronda ami átlátszó és rövid felsővel veszik fel.

2012. aug. 18. 17:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

Egyébként én arra gyanakszom, hogy csak a formátlan lányok szólják le a cicanadrágot, mert rajtuk nem áll jól.

2012. aug. 18. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:
7%
szerintem is az irigyek szólják le. Én is úgy hordom ahogy te hosszított felsővel, nem szeretem hogy elől meg hátul kint van mindenem , nem kell kitenni mindent tényleg nem ízléses . Nekem egyedül az nem tetszik még amikor rövid nadrággal hordják szerintem az se szép
2012. aug. 18. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:
én nem szeretem, mert ezektől az anyagoktól viszket a lábam, de nagyon tetszik nekem, csak akkor nem amikor rövid gatyával veszik fel vagy egy haskilógatós (ahogy én szoktam mondani hájkilógatós) felsővel veszik fel... (érdekes, azt a szót, h hájkilógatós nem húzza pirossal alá :D )
2012. aug. 18. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem izlástelen még akkor sem, ha nem hosszított felsővel veszed fel pl. egy trokóval:)
2012. aug. 26. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!