Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki imádja a cicás ruhákat/éksz...

Ki imádja a cicás ruhákat/ékszereket?

Figyelt kérdés

Aki szereti és hord ilyeneket: hol vásároltok? :)

Én vaterán vadászom az ilyeneket, már van karórám, kitűzöm, táskám, rengeteg pólóm, cipőm még nincs, de nem is szeretnék.

Boltban ritkábban látok ilyet, ha meg van, akkor nagyon drága (3.000 Ft-ot nem ér egy póló!!!).

Ki hol szerzi be? :)

2012. aug. 30. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a cicákat imádom! :)) Van is egy, a világ legtündéribb cicája!

(bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam :))

2012. aug. 30. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindent szeretek ami cicás, a cicáimat is.

Ebayen szoktam venni ékszereket, cicás pólóim kínaiból vannak, ja meg szoktam magamnak is csinálni süthető gyurmából/gyöngyből/zsugorkából cicás nyakláncot, gyűrűt, karkötőt, meg szoknyáimra, táskámra díszeket.

2012. aug. 30. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Én teljesen odavagyok a macskákért, van nekem is, meg fülbevalóm, meg cicás polcdíszek, rajzok, naptárak :D
2012. aug. 30. 22:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem már sok cicám volt és van is, de most nem ez a kérdés :)
2012. aug. 31. 07:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Ja, naptáram nekem is van :D

fülbevalóm is van, de benőtt a fülem... :(

Budapesten vásárolsz valamelyik kínaiba? én nem járok ilyen helyekre, de ha van cicás cucc valahol, körülnézek.

2012. aug. 31. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!