Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A dagadt lányok miért vesznek...

A dagadt lányok miért vesznek fel cicanadrágot? Ők nem cicák! Vagy annak érzik magukat? Nincs cicás kecses alakjuk és mozgásuk.

Figyelt kérdés

2012. aug. 15. 20:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem a cicanadrág úgy undorító ahogy van. Kivéve ha tunikával veszik fel vagy ruhával. Én ugyanúgy megbotránykozok egy vézna p.csanacison mint egy dagi cicanacison :D
2012. aug. 15. 20:51
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
nincs sem tükrük, sem önkritikájuk. ugyan ez érvényes a csípőnadrágból minden második lánynál kibuggyanó hájra, ami fel sem tűnne, ha normális gatyát hordanának.
2012. aug. 15. 20:59
 3/14 Penszy ***** válasza:
96%
borzalmasan néznek ki az tény,sztem azt hiszik azért nézik őket ,mert jól néznek ki
2012. aug. 15. 21:02
 4/14 anonim ***** válasza:
10%

Lehet hogy te vékony vagy,de ha csípőnadrágot veszel fel hidd el neked is látszanak a hájaid!!!!

ha te nem is látod,más azon is megbotránkozik!

2012. aug. 15. 21:03
 5/14 anonim ***** válasza:
98%

nem értem én se..ma is orvosi rendelőbe csaj aki nem volt dagadt de husis tunika helyett polóban volt cicanadrágban és enyhén szólva átlátszó volt.. De ugyanebben az időpontban elhaladt mellettem egy vézna csaj szintén ilyenben és polóban de az még durvább volt mert tevepata az olyan szinten látszott hogy teljesen kivehető volt a puncijának az alakja :D Utcánkban egy nagyon dagadt leányzónak kedvenc viselete a párducmintás cicanadrágja szintén egyszerű pólóval,ettől eléggé rosszul vagyok..

Én hűvös időben szeretem a cicanadrágot de csakis tunikával veszem fel hiába nem vagyok kövér,de sokan összekeverik egy sima nadrággal,ez nagyobb gond.

Nyugodtan felveheted szerintem egy molett hölgy is cicanacit de takarja amit kell..

2012. aug. 15. 21:12
 6/14 anonim ***** válasza:
62%

A vékony nők sem cicák, hanem emberek. Vagy mackónadrágot csak mackók hordanak? Vagy buta férfi a kérdező, vagy pitsa lány. Már bocs. Egyébiránt és vékony lány vagyok, de nem veszek fel cicanacit, mert

1. tömegcucc, afféle "ugyanúgy nézek ki mint az osztályból az összes többi csaj és jól elveszek a tömegben"

2. sokkal csinosabb ruhák vannak, a cicanaci nekem max sportoláshoz (aerobic vagy futás) okés.

Egyébként ha már itt tartunk, hogy kecsesség, láttam már husis csajokat olyan csajszisnak és dögösnek hogy csak na, és 40 kilós piszkafákat pasisnak és semmilyennek. Az hogy valaki mennyire kecses, baromira nem a kilókon múlik, hanem magán a nőn. De tényleg kíváncsi vagyok hogy ostoba férfi a kérdező vagy picsuska lányzó...mert ez a fogalmazás erre a kettőre utal, semmi másra..

2012. aug. 15. 21:39
 7/14 anonim ***** válasza:
89%

gondolom azért,amiért a vékony lányok.

kényelmes

egyszerű

kombinálható

2012. aug. 15. 21:53
 8/14 anonim ***** válasza:
26%
sztem mindenhogy undorító ..
2012. aug. 15. 21:57
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok férfi, se p*csás nő. Nem hordok cicanadrágot, csak ezt úgy megfigyeltem ma a városban. Nem vagyok piszkafa sem 164 cm és 58 kg vagyok. 24N
2012. aug. 15. 22:11
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
Kezdjük azzal, hogy a cicagatyát eredetileg a rendes nadrág ALATT hordták, ebbe se kötnek bele, akkor másba sem kéne. Másrészt meg, a vékony lányok sem hasonlítanak cicára, még véletlenül sem. A kecsesség és szép mozgás pedig nem a súlytól függ. Ha egy 40 kilós giliszta felhúz a bots*ggére egy cicanacit és a gyerekméret is lötyög rajta, az szebb? Ugyan hagyjuk már ezt, mindenki azt vesz fel, amit akar, ha nem látja a tükörben, hogy bénán néz ki, az már az ő baja. És ne legyél ilyen ellenséges a dagikkal.
2012. aug. 16. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!