1/10 anonim válasza:
nem engedi hogy megnyissam a képet..
2/10 anonim válasza:
This content is currently unavailable
3/10 A kérdező kommentje:
akk nézetek meg fbn Cinita Máté
2012. jún. 4. 20:38
4/10 A kérdező kommentje:
nah??akk a válasz??
2012. jún. 4. 20:40
5/10 anonim válasza:
a barna vagy a szőke hajú? mondjuk ez egy eléggé kiretusált kép, de szerintem nem vagy ronda sőt. haha én is ilyen vagyok, elvileg én nézek ki a suliban a legszebben mások szerint, de szerintem közöm nincs ehhez. Csak hidd el amit mások mondanak rólad, persze ha nem írígységből.
6/10 anonim válasza:
Azon a képen SP van meg Iszak Eszter -.- Már hogy lenne a kérdező...
7/10 anonim válasza:
Jaj légy szí' ha már választ vársz, linkeld be rendesen az a képet. Tudod ki fog keresgélni!
8/10 anonim válasza:
nem vagy ronda, maximum egy kicsit husibb, de ha odafigyelsz a helyes táplálkozásra( kenyeret hagyd ki és a cukrot) akkor 1hónap alatt bomba alakod lehet!
10/10 anonim válasza:
az égető kín és szenvedés fog kínozni egy életen át, hogy nem tudjuk megnyitni a képet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!