Nagyon bénán nézek így ki mit tegyek? XD
*alapból
bocsánat :)
Nyugi, minden lányon az lesz :-)
Dekoratív nyaklánccal, övvel feldobhatod. Az erősebb smink csak ront az összhatáson, viszont egy vagány frizura jó lesz.
nagyon egyszerű :) egy ceruza szoknyával és egy magassarkúval,és natur sminkel szeritnme jól tud kinézni.
Itt van,ezt a h&m dessign szobájában csináltam,hogy megmutathassam :)
A lényeg,hogy ne akar túl spilázni,így akár elegánsnak és nőiesnek is tűnhetsz,persze ez sajnos csak a nem túlsúlyban szenevdő hölgyeknek ajánlatos,mert akiknek van pár leadni való kilója nem biztos,hogy iylen jól(persze annak is állhat jól)
Ha magas vagy,és nem akarsz magassarkút viselni(én is magas vagyok,és én is ritkán viselek,de pl. barátnőm magasabb mint én és büszkén viseli a 10 centis magassarkút 180 centisen,jól is néz ki benne,nekem egyszerűen nincs hozzá önbizalmam :)),vagy nem tudsz járni benne,vegyél lapostalpút,akkor esetleg fülbevalóval,vagy egyszerű ékszerekkel feldobhatod.
A Hajad szerintem vagy leengedve hord,vagy ami szeirntem jobb(ha tudsz és szeretsz frizurákat cisnálni),ahogy a hölgy hordja a képen.
Ez persze saját vélemény,lehet másnak nem tetszik,de sokaka tlátok így az utcán Pesten,én is hasonlóan öltözködöm,hátha neked is tetszene :) És valóban nem a legdivatosabb így,de talán ebből is ki tudod hozni a maximumot!Másoknak sem áll túl jól,higgy nekem :D
16/L
A kép: [link]
Mindenki hülyén érzi magát matrózban, ezen ne aggódj =D
Ha olyan a szoknyád, akkor tűrd be, az nagyon sokat dob rajta szerintem, és húzz magassarkút =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!