1/21 anonim válasza:
hat elegge..van rajtad mit fogni
2/21 anonim válasza:
szerintem nem vészes:) jó a fürdőruci is:D bátorításul: csak a kutyák játszanak csontokkal:DD jó színed van
3/21 anonim válasza:
Hát egy kicsit fura, de szerintem senki se ezt fogja nézni a strandon rajtad. Ennél sokkal gázabb embereket is látni fürdőruhában.
4/21 A kérdező kommentje:
1. tudom epp ezert kerdeztem :|
2. koszi :D
3. hat de ott lesz egy bizonyos valaki kulonben nem nagyon erdekelne. :D:D
2012. júl. 2. 17:28
5/21 anonim válasza:
hááát, sztm. sokkal jobban jársz, ha nem mini bugyit veszel fel..
ha nagyobb a méret, nagyobb ruha kell...
Te szerinted hogy néz ki egy 120kg-os fiú feszülő izompolóban.... és egy normális XL-s-ben??
6/21 anonim válasza:
szerintem nem gázos :)) meg amúgy örülj, hogy rajtad így oszlik el az a pár plussz... vannak sokkal rosszabbak. tévhit, hogy csak a tökéleteseké a strand... egyébként ha egy szép mosolygós, nevetős arc mellett simán tetszhetsz bárkinek! :))
7/21 A kérdező kommentje:
nem kicsi ram a bugyi alul log is kicsit mert ugye egybe volt es mivel D-s melltartot hordok akkora bugyit is kellet vennem.
de meglazitom oldalt a pantjat kicsit hatha ugy jobb lesz.
koszi a tanacsot :)
2012. júl. 2. 17:37
8/21 A kérdező kommentje:
koszi 6. hat nem par pluszz kilo mer 74 kilo vagyok 170 centire ugy h van ott tobbis :D
2012. júl. 2. 17:37
9/21 anonim válasza:
a hasad tájéka nagyon durva. viszont a lábaid vékonyak, nem ér össze a combod. persze lehet hogy csak optikai csalódás.
10/21 anonim válasza:
Szerintem rossz méretet választottál. A melled majd kibuggyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!