Milyen trendi ruhákat hordhat egy 11 éves lány?
Figyelt kérdés
Adnátok néhány tippet,hogy ebben a korban mit illő és mit nem viselni?
Frizurában mit lehet megengedni egy 11 évesnek?
2012. aug. 28. 21:46
11/13 anonim válasza:
Én azért nem mondom, hogy öltözködj teljes mértékben úgy ahogy a kedved tartja, mert akkor nem biztos hogy olyan sokan lesznek a barátaid. Szerintem olyan dolgokat érdemes felvenni, meg olyan hajat, ami mindenki által el van fogadva. pl ne hordj olyan rövid szoknyát amiből ki van a bugyid, ne legyen dekoltázsod 5-ben, hanem hordj egy csőfarmert, meg egy színes mintás, vagy jópofa pólót. akkor trendi leszel mindenki szemében és mindenki elfogad. Szerintem iskolába inkább pasztell színekkel fesd a körmöd, az erős pl fekete lakkokkal csak kilógnál a sorból, nem is szép, kinéznek a tanárok, nincs értelme. a hajadat se fesd be, hasonló okok miatt. Szerintem ne legyen rövid hajad semmiképp, és tépesd meg, és az arcodtól függ hogy legyen e frufrud, de sztem ne kleopátra hajat válassz, mert az nem áll jól mindenkinek, sőt, nem sok embernek. És amúgyis érdekes néhány modellen, de sztem nem szép. Amúgy én 6-os korom óta sminkelem magam, de engem 6-ban még kicsit kinéztek, már nem sminkelném magam ha újra akkora lennék. de ha valamilyen alkalomból mégis szebb akarsz lenni a szokásosnál, akkor csak szempillaspirál.. meg vegyél fel egy szép szoknyát vagy ruhát.:))
12/13 anonim válasza:
Szerintem ha menöő akarsz lenni hordj ilyen nadrágot [link] Hozzá egy ilyen polo nagyon menö lenne [link] hajadall kapcsolatosan ha hosszabb a hajad ilyen nagyon coll lenne [link] És cipöd mind egy milyen hordassz nem tudom milyen növésü vagy de ha van 35 ös lábad vagy több akor ezt hordhatnád [link] JA és én is 11 vagyok és ilyeneket hordok igazábol hajam nem ilyen de bisztos jol állna!
13/13 A kérdező kommentje:
NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM,SOKAT SEGÍTETTETEK! :)
2012. aug. 29. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!