Szerintetek trendi vagy nem, és a fiúknak bejön ha egy lány fekete csőnacit és fekete kicsit magas sarkút hord, ja meg az gáz ha be van hogy a a haja magasra kis fufruval, fekete körömmel? 14 éves lány
14 évesen nagyon sok!
ne lepődj meg, ha zaklatni fognak 40 éves bácsik ilyen öltözékben. Anyukád ezt megengedi? nem félt?
14 évesen eléggé gáz.
Kiröhögöm az ilyen kis csitriket gimiben.
Köszi!
Végre valaki aki egyet ért velem.
Miért lenne k.rvás a magassarkú cipővel a csőnadrág? :-O
Szerintem meg tök jól néz ki(mondjuk én tornacipővel is hordom) ha kedvem tartja így,vagy úgy..De marha jó a magassarkú-csőgatya párosítás.
Vedd csak fel,nem ciki :-)
Nőies.
18/L
a meg az gáz ha be van hogy a a haja magasra kis fufruval
LOL? Ez mi?:D Nem értem.
A fiúknak biztos biztos, hogy bejön, feltéve, ha nem vagy egy tonnadonna. Egyébként szinte bármilyen átlagos alakon jól a csőnaci+magassarkú. ;);]
Amúgy változik a világ... én ballagásomra kaptam az első magassarkúm - 3 centis sarokkal:D És azt is csak ünnepeken hordtam sokáig. Platformcipő, 7-11 cm sarkak...:D Na az már nagyon gáz lett volna nálunk 14 évesen. Dehát te tudod, plusz már megint pár évvel korábban érnek a lányok.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!