Szerintetek trendi vagy nem, és a fiúknak bejön ha egy lány fekete csőnacit és fekete kicsit magas sarkút hord, ja meg az gáz ha be van hogy a a haja magasra kis fufruval, fekete körömmel? 14 éves lány
én is mentős akarok lenni:P hova jársz suliba ha szabad megkérdeznem??
am. sztem nem gáz a csőnaci magassarkuval, de ezt a hajasat én sem értem...
Az osztályunkban van egy 14 éves lány, aki egyszer-kétszer kb. így öltözött fel, csak nem fekete körömmel. És nem "kicsit magas" hanem inkább nagyon-nagyon magassarkú volt rajta.
De igazából azt kell mondjam, hogy deréktől lefelé egész jól mutatott. Viszont az arca teljesen szét volt vakolva, a haja hidrogén szőke, és akkor az a förtelmes szemkihúzás.
Tehát úgy alapra szerintem nincs nagy baj ezzel, de - véleményem szerint - az arcod nagyon sokat tud nyomni azon, hogy ízlésesen, vagy ribancosan jelensz meg.
Szerintem ez a túlsok fekete nem biztos hogy tetszene a fíúnak. Talán ha vinnél bele valami színt...
14/L
Lilára és rózsaszínre gondoltam.
Ja és Miskolcon járok általánosba. Am 8.osztályos vagyok.És a Ferenczibe Sándor Egészségügyibe vagy a Herman Ottó Gináziumba szeretnék menni. Amúgy végeztem elsősegélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!