Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehet 1 tini lány egyszer...

Hogy lehet 1 tini lány egyszerre trendi és egy kicsit szexi is? Sokszor nem nagyon találom az összhangot köztük. Képeket is várok!

Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 21:33
 1/2 anonim ***** válasza:
29%

szexi vagy elegáns .. a kettő nem ugyanaz ..nem mindegy ha egy fiú rád néz és azt mondja : - hú de jó csaj, simán megszerzem főleg ha iszik is mellé vagy :- hú de jó csaj ..sosem lesz meg :(

van az a különleges nőies elegancia amire nagyon jó példa ezelből eysan megjelenése ( most elhiszem ha itt bárki nem szereti a sorozatot, de be kell ismerni hogy annak a nőnek van megjelenése!!) vagy a született feleségekből gabriell

na most említetted h tini vagy ..pontosan mennyi ?? 12-15 vagy 15-.. ha ez első kategória akkor selena gomez a varázslók a ... ott tinilányos megjenése gyakran elegáns is.. ha az utóbbi csoport akkor a fent említett 2 szereplő a megfelelő minta .. az elérhetetlen szépségek

én is őket követem ... nem vagyok pont olyan mint ők de sok ötletet adnak .. pl én 17 éves vagyok ..és állandó magassarkú :) imádom francia körmök .. nem nagyon ha méretet kellene mondanom xs-es :D:D rúzs, szemöldök ceruza ( ha nem sűrű a szemöldököd be kell szerezned egyet még ha szőke is vagy) ha megnézed a hírességeket a reklámarcokat mindnek szép szemöldöke van (olyan tökéletes) és most a tied is tökéletes lehet :) tényleg nagyon nagyon sokat változtat és ha nem szereted az igazi szemöldököd akkor ezzel tudsz oda is rajzolni ahol nincs ..és egyéb smink ( szempillaspirál, szemhéjtus, szemfesték)... haj: göndör ..ha elegáns akarsz lenni a göndör haj fontos .. nem a természetes göndör hanem a tipikus beállított göndör ...csillogó fülbevaló...

a ruháidat jellemezze az egyszerűség .. ne legyél egy hirdetőtábla sok felirattal .. hordj pirosat és sötét lilát ..feketét fehéret és barnát (persze ezeket ne mindet együtt :D:D) a bakancs szerű magassarkúk most nagyon trendik és egy anyucin sem láttam még .. a csőszárú farmert felnőttek nem nagyon hordanak nem sűrűn ( elnézést a tisztelt kivételektől:) ) olyan kabátot vegyél ami öves.. ne oylat ami alul gumis ..az nagyon sportos. nekem oldaltáskám van ...de ha nem szeretnél gerincferdülést akkor sokat kell kutatnod egy kétvállas elegáns táska után ... há t ennyi ..javaslom nézz meg egy két ezel részt a youtubon vagy az rtl most on

2011. dec. 26. 22:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem keresgélj Mayo Chixben nagyon csinso nőies ruháik vannak, "trendik" ahogy te mondanád és szexisek is szerintem :D

[link]

Ha sminkre is gondoltál akkor egy tinilánynak ne hiszem hogy agyon kéne sminkelnie magát, próbálgasd otthon mi áll jól. Nekem pl az, ha csinálok egy füstösebb sminket, a fekete kiemeli a világos szemeim. Na meg egy lányon sokat dob a magassarkú is :)

2011. dec. 28. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!