PannkaBubu kérdése:
Gáz a magassarkú 14 évesen suliba?
Figyelt kérdés
Van egy magassarkúm:Ilyen csak az egész fekete és nem csillog [link] megengedett a magassarkú viselése.Ezt milyen ruhával vegyem fel??2012. aug. 28. 12:58
21/22 anonim válasza:
18., 19. vagyok. szerintem nem a mensitől függ, hogy valakihez illik-e egy ilyen "cipő". :)
22/22 anonim válasza:
#17 Nem a magassarkútól lesz valaki csajos ,anélkül is lehet valaki nőies,szerinted az a helyes ami most megy hogy a sok kis csitri már 14 évesen magassarkúba rohangál ,meg bulikba járkál? Majd 18 évesen kezdjen el bulizni,de ha meg akarja b@szatni akkor hajrá ennyi idősen mást nem érnek el,csak a normális emberek,(manapság felnőttek )mind lenézik őket és nem a 18 éveseket értem a felnőtt alatt,de a kérdezőnek igen gáz a magassarkú és buliba milyen ruha kéne semmilyen neked nem buli kell hanem egy normális ember aki megnevel,ilyet 14-15 évesen buliba menni gondolom ilyen kérdés után még iszol is meg cigizel az élet képtelen haverjaiddal! nőj fel aztán gondolkozz el a kérdéseden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!