Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz a magassarkú 14 évesen...

PannkaBubu kérdése:

Gáz a magassarkú 14 évesen suliba?

Figyelt kérdés
Van egy magassarkúm:Ilyen csak az egész fekete és nem csillog [link] megengedett a magassarkú viselése.Ezt milyen ruhával vegyem fel??

2012. aug. 28. 12:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

De akkor is megengedi, hogy ilyet vegyél fel. Nem azon van a hangsúly hogy ki vette...

Buliba? Hová engednek be gyerekeket? Tinidiszkók manapság nincsenek. Amikor én voltam ilyen csitri, mint te, a kkor volt tinidiszkó, és délután kezdődött, este lett vége. No alkohol, no drog, no szex, no balhék és no 18<... És nem lettek 15 évesen a lányok ilyen kis rib@ncok mint mostanában. Pedig nem rég volt ez se...

2012. aug. 28. 13:36
 12/22 mmano88 ***** válasza:

Szerintem 14 évesen max ilyeneket hordj:

[link]

[link]

[link]

Növésben lévőknek egyébként sem ajánlott a magassarkú viselése.. Csak tönkreteszi a lábadat. Barátom anyukája is imádta a magassarkú cipőket (persze nem 14évesen!) és mostanra már nagyon megbánta. Fájnak a lábai, és bütykösek .. :/

14 évesen mi még nem hordtunk magassarkút, és nem miniruhácskákba jártunk bulizni.. változnak az idők, pedig nem vagyok egy matuzsálem. :D

23N

2012. aug. 28. 13:46
 13/22 anonim ***** válasza:

amúgy tudsz benne menni?

16 vagyok és szerintem felállni nem mernék benne. :D

ilyeneket hordj ha mindenáron magassarkút szeretnél (ne a cipőket nézd hanem a sarkukat):

[link]

[link]

[link]

[link]

16/L

2012. aug. 28. 13:59
 14/22 anonim ***** válasza:
70%
nem való 14 éves kislánynak magassarkú.
2012. aug. 28. 15:07
 15/22 anonim válasza:

Nekem alapból a cipő sem tetszik.De én bulikba felszoktam venni 10 cm-es magassarkút.

14l

2012. aug. 28. 20:04
 16/22 anonim ***** válasza:
Ilyet suliba: [link]
2012. aug. 28. 21:02
 17/22 anonim válasza:
20%
Nem tudom mi a bajotok.14 évesen ballagsz el 8 ból....és én a ballagáson igenis magassarkúban voltam...és inkább legyek egy kiscsaj ilyen mint egy kocka genyo aki a gép elött ül és semmi lányos nincs benne.!!!!lenne egy lányom biztos is hogy arra tanítanám hogy legyen csajos...és a 8 éves unokahugomat elvittem egy cipőboltba és megmutattam neki a magassarkúkat...és elmagyaráztam neki hogy ha nagy lesz akkor iyleneket hordjonÁ4!!!CSAJOK--IGENIS LEGYETEK CSAJOK!(am suliba ne hordj magassarkút, de buliba mindenképp)
2012. aug. 29. 12:13
 18/22 anonim ***** válasza:

szerintem nem ettől lesz csajos valaki: [link]

14 évesen?? suliba?? de még máshova se. 14 évesen szerintem 5-6 centi a max, nem ezek a 15 centis "paták". persze, alkalmakra fel lehet venni csinos, magassarkú cipőt, de azért ez túlzás!

2012. aug. 29. 12:24
 19/22 anonim ***** válasza:

ja, és képzeld el milyen lába lesz 35 éves korára, ha buliba mindig magassarkút hord...

[link]

2012. aug. 29. 12:26
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
14/20 már bocs de mióta kislány egy 14 éves? :O különben is ha megvan a mensie akkor jobban láccik hogy nem kislány!! úristen!
2012. aug. 29. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!