Jó lesz ez így temetésre?
Egy fekete szoknya, fekete cipővel, fekete ing amin van egy kis díszítés, ami elég feltűnő, de veszek rá egy fekete zakót és akk az teljesen eltakarja. Jó lesz ez a barátom nagymamájának temetésére, akivel 1 éve vagyunk együtt, és hátra álljak vagy pedig a párom mellé?
16/L
Arra figyelj, hogy a szoknya ne legyen túl rövid.
Szerintem ne állj mellé. Nem bántásból mondom, de te 16 évesen nem tartozol a 'szűk' családhoz. Ha a barátod vagy a szülei azt szeretnék, hogy mellé állj, úgyis szólnak. És részvétem!
Igen, a szoknya ne legyen túl rövid.
A cipő pedig lehetőleg olyan közepesen magas sarkú.
És persze valamilyen sötét harisnya.
Hát, akkor nem tudom. Talán állj hátra, és ha szeretnék, majd ők előrehívnak? Annyira nem értek ehhez a részéhez...
valahogy nem tudom elképzelni ezt az összeállítást(persze ha ebben érzed jól magad, egyáltalán nem katasztrofális)
szerintem egy számunkra kedves személy temetésére megéri költeni egy kicsit, én ilyen ruhában mennék:
persze nem feltétlenül zara,mert szerintem nevetségesen magasak az áraik, de most ezt találtam jó példának.
fölé a fekete zakó, meg egy szolid fekete magassarkú(de a cipő már lehet akármilyen,ha elegáns)
részvétem!
órákig szenvedtem a ruhákkal, hogy ezt összeállítsam, az egész család szerint jó lesz. a cipőm fekete lesz, kb 1,5 centis a sarka, szal nem nagy.
Az egyik válaszolónak meg, mondanám, hogy nem érzem jól magam ebben az összeállításban, de senki sem érzi jól magát gyász ruhában szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!