Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elmenjünk a temetésre 5...

Elmenjünk a temetésre 5 hónapos kisbabánkkal, ha nem rokon temetése lesz vagy elég ilyenkor a távirat?

Figyelt kérdés
egy nagyon közeli barátunk anyukája halt meg sajnos.
2009. ápr. 12. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
távirat :(
2009. ápr. 12. 21:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én elmentem a barátnőm papájának a temetésére,de a babaát nem vittük!Bár aközelben volt!Nem tudom milyen messze lesz tőletek!De szerintem babaát ne vigyél temetésre!Megértik szerintem ha csak táviratot küldesz!
2009. ápr. 12. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A babát semmiképp nem vinném,szerintem ha megoldható,te vagy az apukája menjen el.Utána már személyesen mehetnétek együtt részvétet nyilvánítani
2009. ápr. 12. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne! Meg tudjátok oldani hogy egyikőtök menjen,vagy a távirat. De ha elmentek mindannyian valamelyiktek kint marad a gyerekkel a temetésre én nem vinném be!
2009. ápr. 12. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
én ilyen picivel nem mennék, esetleg egyikőtök részt vehet a szertartáson míg a másik a közelben ( pár utcányira) sétálhat, vagy autózik egy fél órát, meg -megállván itt ott.
2009. ápr. 12. 21:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyikotok menjen el a temetesre.

Ha a baba nem szopizik, akkor te is elmehetsz!

Szerintem valamelyikotoknek illene elmennie!

2009. ápr. 12. 21:18
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! szopizik még, azt hiszem,az lesz akkor,hogy a férjem kint sétál addig a babával.
2009. ápr. 12. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Babát ne vidd a temetésre. Ha a párod kint sétál vele, az jó. Nem tudhatod, ki borul ki, a gyerkőcnek ilyen picin még ez nem való. Mi is most voltunk temetésen a héten, de addig nálunk nagymama vigyázott rá. 11 hós kislány anyukája.
2009. ápr. 13. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!