Kék sárgával? Jól néz ki? vagy undoritó?
Figyelt kérdés
egy sötét kék vászon cipő(ami most divat,new yorkeres),egy élénk citrom sárga nadrág(szűk szárú),és egy sötét kék poló középen vicces mintával(new yorkerből ketshup meg egy sültkrumpli van rajta) ez az összeállitás illik egymáshoz?2012. aug. 27. 08:11
1/9 anonim válasza:
Én nem mondanám undorítónak, láttam már ilyen párosítást és tetszett. Szóval bátran felveheted. :)
2/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) akkor fogom igy hordani :)
2012. aug. 27. 08:17
3/9 anonim válasza:
A kék sárga most nagyon menő. nyugodtan hordhatod így.
4/9 anonim válasza:
nekem sok egy kicsit ez az összeállítás,de a lényeg,hogy neked jó érzés legyen viselni! :D
5/9 anonim válasza:
Szerintem sok esetben jól néz ki.
6/9 anonim válasza:
kissé ukrán színösszeállítás, de ha tetszik miért ne? én már öreg vagyok ahhoz, hogy egy színes nadrágot ne fekete, fehér, vagy szürke pólóval vegyek csak fel.
7/9 anonim válasza:
elvileg nem gáz, de nekem nem tetszik de csak mert ruhában nem szeretem a sárgát...
9/9 A kérdező kommentje:
sok a pozitiv kommnet ugy hogy felveszem :)
2012. aug. 27. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!