Ciki-e, ha fiúként úszóshortban járkálok az utcán?
De aranyos kérdés :D
Hát, ha nem látszik, hogy kifejezetten strandra való és vállalható utcán is és a lábaiddal sincs probléma, akkor szerintem hajrá.
Biztos le fognak pontozni és jönnek a szokásos beszólások, de engem nem zavarna. Ha én azt veszek fel, amit akarok, akkor mások is, ennyi.
Hát ez tényleg aranyos!Hogyha nem látszik h úszóshort akkor szerintem nincs gáz vele! :)
16/L
Ééééééééédes...persze,hogy vedd fel:D
Nekem meg van egy alvós Minnie egeres felsőm J.press márkájú,nem látszik rajta,hogy alvós "trikó" még bulizni is felvettem és imádták rajtam;)
Úgyhogy hajrá hajrá:D
Hö. Kit érdekel? Aki ezért megszól, az kinyalhatja a segged.
Mennyivel intelligensebb dolog felvenni egy úszóshortot, mert kényelmes, meg mert szereted, mint egy tűsarkú cipőt, ami impraktikus és kényelmetlen.
Nekem nincs ilyenem, de több kulturált ismerősöm járkál nyáron úszóshortban.
sztem sem gáz, nyugodtan vedd fel, senki sem fogja tudni rajtad kívül:)
nekem bejönnek a hello kitty-s h&m-es pizsipólók, gondolkoztam, h veszek olyan és utcán hordom :D
Gondolom nem arról a sztreccses változatról van szó, hanem arról a típusról, ami úgy néz ki, mint egy normál rövidgatya.
Nekem is vannak ilyenjeim, amik kb. combközépig érnek. Én szoktam bennük járkálni utcán és egyáltalán nem éreztem még gáznak. Ha csak a közelbe megyek, mondjuk a szomszédba, vagy boltba, vagy csak a környéken sétálok, akkor rendszeresen járok ilyenbe.
Ha messzebb megyek, esetleg buszra is szállok, vagy ügyeket intézek, pl suliban, bankban, akkor inkább mást veszek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!