14 éves vagyok, ciki ha esőben vagy utána a tócsákban járkálok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy egy kis faluban laktunk már külterületen és amikor esett az eső én mezítláb rövid gatyában mentem ki és mászkáltam a nagy tócsákban. És most hogy anyu elvált aputól egy nagyobb faluba költöztünk egy rendes utcában ami nem homokos utca hanem beton vagy hogy is mondják. Szóval a falu közepén lakunk most. És arra lennék kíváncsi hogy ez ciki-e hogy én ezt csinálom 14 éves lány létemre? Más is szokott ilyet csinálni? Vagy ilyet többet ne csináljak ha nem akarom hogy hülyének nézzenek?
előre is köszönöm :)
14/L
2011. aug. 30. 11:40
1/29 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, én is szeretek a tócsákban járkálni, pedig én 16 vagyok :)
Amúgy pedig ne törődj azzal, mit gondol a többi ember rólad. maradj meg egyéniségnek!
2/29 anonim válasza:
Már a kisgyerekekre is rászólnak, hogy ne menjen bele a pocsolyába, és nem véletlenül. Nagylány létedre nem tudod, hogy összekened magad vele, szegény anyukád meg moshat utánad?
3/29 A kérdező kommentje:
Hát nem kell mosni mert egy rövid gatyába megyek bele. Meg egy pólóba. És nem lesz koszos semmi :D
2011. aug. 30. 11:53
4/29 anonim válasza:
Pedig jó dolog pocsolyákban ugrálni! Régen gumicsizmában mentem bele a bokáig érő lébe, és a szüleim sose haragudtak, mindig megengedték! :)
5/29 A kérdező kommentje:
Nekem is megengedik. És nekem régen a gumicsizmám mindig teli lett vízzel. Szóval inkább mezítláb megyek bele.
2011. aug. 30. 11:55
6/29 anonim válasza:
Szerintem nem ciki hanem cuki. :) :p
8/29 A kérdező kommentje:
Okés akkor a legközelebbi esőnél önfeledten fogok tócsázni :D
2011. aug. 30. 12:06
9/29 anonim válasza:
Ha egyébként komoly is tudsz lenni, amikor kell, akkor nincs ezzel semmi baj. Tudod, hány felnőtt szeretne néha egy kicsit "rosszalkodni" ha nem félne attól, hogy megszólják őket?
10/29 anonim válasza:
Hogy is mondjam, hogy meg ne sértselek... Belevaló fasza csaj vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!