Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lúdtalpra jó, ha a kertben...

Lúdtalpra jó, ha a kertben járkálok mezítláb?

Figyelt kérdés

Nagyon durva lúdtalpam van.

Homokon nincs lehetőségem járkálni, kis kavicsok sincsenek. Viszont van egy nagy füves területű kert. Ha azon járkálok, ér valamit?

2011. júl. 8. 23:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Valamennyit biztosan ér. Csináld azt hogy papírt tépkedsz össze és leszórod a földre és a lábujjaiddal felszedegeted pl tévézés közben:D Az sokat használ. De a kert sem rossz
2011. júl. 8. 23:18
 2/13 anonim ***** válasza:
A lúdtalp soha nem múlik el,bármit is csinálsz. :(
2011. júl. 8. 23:23
 3/13 A kérdező kommentje:

Első, köszi a tippet :)

Második: tudom, csak jelenleg a lábam legszélesebb része 11 cm (nézd meg, milyen széles a lábad..), és eszméletlenül fáj

2011. júl. 8. 23:26
 4/13 anonim ***** válasza:
2011. júl. 8. 23:30
 5/13 anonim ***** válasza:
Jó ez a link,de a deformitásra nem jó,az már úgy marad.Sajnos nekem is elég széles(12 cm).Ortopédián mondták,hogy lehet tornáztatni,az jó a terhelésre stb...de nem lesz szép csini a talpam... :(
2011. júl. 8. 23:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Én vettem 100 Ft-os gumilabdát,tekerős gépből.Minden nap gurigatom a talpam alatt,kicsit rá is nyomom,fájós,de jól esik,mellesleg a természetgyógyász is mondta,hogy ez jó,mert stimulálja a szervi elégtelenségeket.
2011. júl. 8. 23:51
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen súlyos mértékű nálad a lúdtalp. De nálam már egy nagyobb deformitásnak felel meg sajnos, és borzasztó rosszul néz ki. Hiába a torna, a remények. :(

Azért én nem adom fel, keresek egy jó ortopéd sebészt, hátha biztató információkkal tud szolgálni.

Amit pedig jó lenne tudni, hogy hány éves vagy, szabad megkérdeznem?

2011. júl. 9. 00:31
 8/13 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:31

Sajnos nem lesz szebb.Lehet,hogy az ortopéd orvos azt fogja mondani,amit hallani szeretnél,de nem valószínű.El kell fogadnod!Sajnos ezzel én is így vagyok...rossz érzés,hogy nem hordhatok csini színdikat,mert kiszakadna a péntja,meg borzasztóan nézne ki... :(

2011. júl. 9. 00:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Bridget.88 én azért reménykedem, hátha van olyan eljárás, amivel javíthatnak rajta. Mert már sokféle bajon tudnak jó eséllyel minimálisat korrigálni, csak például elfelejtik megemlíteni, az ember pedig ilyen beteg marad. Ilyen is van, erre sajnos már rájöttem. Ezért vagyok bizakodó, ezért látok szemernyi esélyt is arra, hogy a "nem" lehet egy halvány "igen".

Tudom azt is, hogy másképp bele kellene törődni. Örökké, minden évben egy újabb 7000 Ft körüli gyógycipőt felíratni, ami nem a legszebb, és nincs túl nagy választék, de valamennyire tartja a bokát, mivel pont a lábra rajzolják rá. Ha nincs kiút, marad ez.

2011. júl. 9. 01:06
 10/13 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy műtéttel tudnak valamennyit rajta korrigálni.De az egy vagyon.És jó ideig nem tudsz majd lábra állni.És akkor nem is említem,hogy addig miből élsz meg.Jó,ha gazdag a családod,mázli,de amúgy... :(
2011. júl. 9. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!