Mit vegyek fel holnap állásinterjúra? Fontos!
Figyelt kérdés
Behívtak állás interjúra egy konditerembe a munkám recepciós lenne. Mit vegyek fel? Miket kérdezhetnek?2012. aug. 21. 10:56
11/16 anonim válasza:
a fiad. és felvette a harisnyát?:D
12/16 anonim válasza:
Sajnos nem volt más választása, ugyanis ott formaruhát kaptak utána.
13/16 anonim válasza:
én csak hosztesz állásnál láttam h kell fiúknak harisnya, egyébként máshol nem :D
21L
15/16 anonim válasza:
Megfordultam már konditeremben, a recepciós csajok mind vagy farmerben vagy szabadidő cuccban voltak, vékonyak, igényesek, sportosak és lazák.
Ha én keresnék ilyen posztra embert és valaki beállítana kiöltözve néznék, hogy ez hova készült. Egy olyan hely, ahol sportosság, az "izomszag" lengi be elég tájidegennek hat egy kosztümben feszengő lány.
16/16 anonim válasza:
ma 15:59
én csak rövidnadrággal láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!