SOS! Milyen ruhát vegyek fel holnap állásinterjúra?
Figyelt kérdés
Annyira izgulok! 16 éves vagyok és ez lesz az első állásinterjúm. Farmer jó valamilyen szebb pólóval?2012. júl. 31. 16:15
1/5 anonim válasza:
Szia!
Mivel ez állásinterjú, szerintem adj magadra! Szoknya, szép felső :) De ne k*rvás! Elegáns megjelenés kell oda! Valami enyhe, natúr smink :) Sok sikert! :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem is elegáns legyél, elbűvölő. :) Szoknya, fehér ing.
Sok sikert kívánok!
3/5 anonim válasza:
A szoknya fehér ing szerintem túlzás,mivel 16éves vagy,gondolom diák munka.Nem kell kiöltözni,én is diák munkáztam anno,sose öltöztem ki.Persze nem a legszakadtabb cuccban kell menni,de ahogy írtad egy farmer egy szebb pólóval bőven elég.
4/5 anonim válasza:
Egyetértek a felettem lévőkkel . egy hosszú derekú szép szoknya egy valami hozzáillő elegáns felső
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Itthon is azt mondják, hogy ne öltözzek ki, mert ez csak diákmunka. Akkor szerintem marad a fekete gatya+szép póló. Rendesek vagytok! :)
2012. júl. 31. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!