Mit vegyek fel állásinterjúra 19 évesen?
Figyelt kérdés
Megpályáztam egy gyakornoki állást és holnap mennék interjúra. Arra gondoltam,hogy egy sötétkék,majdnem fekete cicanadrágot veszek fel és egy kockás blúzt,aminek vastag öve van a derékrészénél. Ez jó,vagy menjek sötét alsó-fehér blúz összeállításba?
Köszi előre is!
19/L
2011. márc. 28. 14:14
1/4 anonim válasza:
Kosztüm. Én nem vennék fel egy kiscsajt, aki divatbemutatónak képzeli az állásinterjút. Nem lehet komolyan venni.
2/4 anonim válasza:
Nagyban függ attól, milyen állás és milyen cég. Akár jó is lehet, de kétlem, ha gyakornoknak mész az már egy normális szakma.
3/4 anonim válasza:
Hát cicanadrág fölé mindenképp vegyél valamit.
Egyébként szerintem egy szép, konszolidált blúz egy jól megválasztott szoknyával, vagy nadrággal nagyon elegáns tud lenni.:)
4/4 anonim válasza:
attól függ, hogy hova pályáztál és milyen területre!
ha egy konszolidált helyre, például bankba bemész cicanadrágba lehet, hogy pi*csán dörrenteken, esetleg felvesznek valami főnök mellé aki hébe-hóba bepórálkozik majd. ilyen helyre a kosztüm, magassarkú, harisnya-szoknya vagy nadrág való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!