Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Állásinterjúra mit vegyek...

Állásinterjúra mit vegyek fel? SOS

Figyelt kérdés
Nem multicéghez jelentkezek. Szórakoztató ipar... Farmer, magassarkú, és valami elegánsabb fekete vagy fehér felső megteszi? Vagy vegyek elegáns nadrágot is?
2010. aug. 16. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Micisapkát.
2010. aug. 16. 12:56
 2/7 A kérdező kommentje:
OO, köszi, csak az a baj, hogy elba.ssza a hajamat... Most mi legyen akkor?
2010. aug. 16. 13:00
 3/7 anonim válasza:

elegáns nadrág!!!! állásinterjúra nem megyünk farmerban!!!!

és magabiztos kisugárzás! az elsőpillanatban eldől,mi lesz és ezért kell magabizsoan fellépned,erős kézfogás,közbe a szemébe nézz!

és azt gondold magadba én vagyok a legtökéletesebb ember az állásra!

másik alap szabály,sose szidjuk a volt fönököt,előző melohelyedről rosszat tilos mondani

sok sikert!!

2010. aug. 16. 13:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Huuhhh, elegáns nadrág.... Jó, akkor keresek valamit...:)

Köszönöm szépen a segítséget.

2010. aug. 16. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért ez az "első pillanatban eldől mi lesz" kicsit erős, de valóban fontos az első benyomás. Viszont nekem eszembe nem jutna nem farmert venni állásinterjúra, ugyanis olyan helyet szeretnék.
2010. aug. 16. 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Szórakozató ipar? Simán elmegy a farmer! És a farmer is lehet elegáns viselet, ha olyan cipőt, és felsőt veszel fel hozzá!! Farmerba menj! És adj a kiegészítőkre!! Sok sikert!!
2010. aug. 16. 17:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát, volt aki farmerba jött. Én nem, de hasonló kinézetű világos színű gatyába meg egy fekete elegáns felsőbe:) Az interjúvoló sem volt másképp felöltözve... Szerintem eredményes volt! A válaszokat köszönöm szépen!
2010. aug. 16. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!