Állásinterjúra mit vegyek fel? SOS
Figyelt kérdés
Nem multicéghez jelentkezek. Szórakoztató ipar... Farmer, magassarkú, és valami elegánsabb fekete vagy fehér felső megteszi? Vagy vegyek elegáns nadrágot is?2010. aug. 16. 12:56
2/7 A kérdező kommentje:
OO, köszi, csak az a baj, hogy elba.ssza a hajamat... Most mi legyen akkor?
2010. aug. 16. 13:00
3/7 anonim válasza:
elegáns nadrág!!!! állásinterjúra nem megyünk farmerban!!!!
és magabiztos kisugárzás! az elsőpillanatban eldől,mi lesz és ezért kell magabizsoan fellépned,erős kézfogás,közbe a szemébe nézz!
és azt gondold magadba én vagyok a legtökéletesebb ember az állásra!
másik alap szabály,sose szidjuk a volt fönököt,előző melohelyedről rosszat tilos mondani
sok sikert!!
4/7 A kérdező kommentje:
Huuhhh, elegáns nadrág.... Jó, akkor keresek valamit...:)
Köszönöm szépen a segítséget.
2010. aug. 16. 14:29
5/7 anonim válasza:
Azért ez az "első pillanatban eldől mi lesz" kicsit erős, de valóban fontos az első benyomás. Viszont nekem eszembe nem jutna nem farmert venni állásinterjúra, ugyanis olyan helyet szeretnék.
6/7 anonim válasza:
Szórakozató ipar? Simán elmegy a farmer! És a farmer is lehet elegáns viselet, ha olyan cipőt, és felsőt veszel fel hozzá!! Farmerba menj! És adj a kiegészítőkre!! Sok sikert!!
7/7 A kérdező kommentje:
Hát, volt aki farmerba jött. Én nem, de hasonló kinézetű világos színű gatyába meg egy fekete elegáns felsőbe:) Az interjúvoló sem volt másképp felöltözve... Szerintem eredményes volt! A válaszokat köszönöm szépen!
2010. aug. 16. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!