Az EmO-kat miért nem veszik ember számba? Egy EmO lánynak nem lehet pl disco stílusú barátja? Vagymi? 14 EmO girl
kicsit késői, de azé' ideírom, azóta már 15 emogirlnek:
valakinek visszaírtál régebben, hogy "nem akarok felnőni".
szomorú hírt szeretnék közölni: márpedig fel fogsz, mint mindenki más. akár akarod, akár nem :)
Azoknak az emOknak üzenem h attól még h lepontoznak attól még ugyanolyan nyomoréknak ratom őket.
Azér mert nem azt írtam amit elvártok le kell pontozni? Röhög rajtatok a világ :D
Kollektív gyengeségetek nem az emOban hanem az egOban nyilvánul meg. Mire vagytok oly büszkék? A szókincsetekre? XD A "stílusotokra"? Hát mind tök egyforma. Arra hogy vannak érzelmeitek? Na b+ - nem semmi. Ja hogy ki is fejezitek:O príma- mért kell ehhez emOság, egyedül nem megy?
Akkor nézék fel rátok ha ez érzékenység mellé SZERÉNYSÉG is társul mert ez így nekem elég kamu-nak hat. (FAKE)
Kérdem kedves emOsok volt már olyan h nem a tietek volt az utolsó szó? Volt már olyan h azt mondtátok: jé neki IS igaza van. vagy: jé nem is akar elítélni, csak én provokáltam ki!
Mielőtt a kövekező lepontozást megkapnám tedd már meg kedves emO hogy megírod hogy mért. Mert ha írok valamit és te lepontozod azér mer nem tetszik az olyan mintha nekem nem lehetne véleményem. Neked is de védd meg!!! Állok elébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!