Az EmO-kat miért nem veszik ember számba? Egy EmO lánynak nem lehet pl disco stílusú barátja? Vagymi? 14 EmO girl
nemegészem értem, hogy jön össze a rák az EMO-val?
ezcsakegy lázadás...és ezaz ami idegesítő.
Azért nem veszik emberszámba mert ahelyett h saját maguk módján fejeznék ki az érzéseiket/önmagukat ahelyett egy sablont követnek többnyire divatból.
Ezért is van az a kifejezés h divat-emo. Ő egy senki (a szememben). Azért érzékeny mert trendi annak lenni???
(Mostmár sztem amugy fogynak az emok, neeeem?:P )
Olyan barátod van amilyet akarsz. Az a lényeg h szeressétek 1mást. Aki nem fogad el téged így az elmehet a p1#$äba.
Gondolj bele nehogymár a stílus döntse el h kivel járhatsz.
Neem?
19F
Mert b*zisan viselkednek.
Meglestem az emók oldalát. Istenem, fél perc agyhalál, az NordFrontnak köszönhetem hogy élek.
Az oldalt úgy ahogy van szét kéne robbantani.
Meg hát az emuk. Elég beteg gyerekek. Gyerekesen viselkednek, stb, stb.
Ez is egy hülye divat. Majd kinövik. Már aki agyilag képes rá.
Skrewdrivel voltam.
Nem értem azokat akik lenézik,nem veszik emberszámba az EMO-kat.Nos,aki igazán szeretni fog,és akivel járni fogsz az nem alapján fog dönteni,hogy EMO vagy,vagy nem...Ne aggódj,találsz majd egy srácot aki úgy szeret ahogy vagy.Ha Te jól érzed magad így,hogy EMO vagy,akkor maradj is így.Ez egy ugyanolyan stílus,mint az összes többi(rock,pop,hip-hop,disco),szóval ez miatt sem kell rosszul érezned magad.És az a legfontosabb,hogy nem divat-EMO vagy(remélhetőleg).Szóval fel a fejjel,majd találkozol egy sráccal,akinek akármilyen a stílusa úgy fog szeretni,ahogy vagy...Jó a kérdés,mert sokan nem szeretik az EMO-kat,pedig ez ugyanolyan dolog,mintha az illető stílusát nem szeretnék,neki sem esne jól.
14/L,nem EMO,de nem utálom őket:)
Mert gyerekesek, és bunkók! (tisztelet a kivételnek)
Rég nem arról szól a mai Emóság, amiről eredetileg. Nagyképűek, és bunkók. Mindenkinek beszólnak, akkor is,ha nem rossz szándékkal közeledsz. És gyerekes dolog..nem furcsa,hogy az emók 99%-a 18, de inkább 16 év alatti? Mert felnőtt ember nem csinál hülyét magából. Attól,hogy anyud rákos (amit őszintén sajnálok), nem kellene ezt csinálnod. Erősnek kell lenned és felnőni hamarabb mint a többi szerencsés, akinek egészséges a családja. És az emóság nem felnőtt dolog..főleg az a hozzáállás,hogy utálom a világot..Könyörgöm a legtöbb 15 éves emósnak ki van nyalva a se.gge, megkap mindent és akkor miért lázadozik? Meg amúgy is..nekem is sz.ar életem volt, kiskorom óta, mégsem lettem emós, drogos, vagy öngyilkosjelölt. Talpra álltam és küzdöttem. Nem ez a megoldás. A discos barátról..2 különböző stílusú ember is meg tudja érteni egymást ha van összhang..attól lehettek boldogok. De ne legyél emós, mert már unalmas és szánalmas szerintem. Legyél erős, küzdj és állj a sarkadra. De normálisan és nem ilyen formában.
21/L
Azért, mert rohadtul utálom, amikor a pénzes kis nyomorultak itt sírnak, hogy milyen rossz nekik. Nekem is meghalt egy közeli rokonom, az én apukám is rákos volt, nem lettem emo, mert szerintem gáz mindenkire kiterjeszteni azt, hogy szomorú vagy, és nem ezzel tudod kifejezni ezt. Ne haragudj, csak őszinte voltam. Az emo állítólag egy életérzés... Hát szerintem inkább pózer majmok gyülekezete. Ez is elkorcsosult.
De egyébként miért ne lehetne diszkós barátja? Nekem aztán nyolc, nem ez alapján ítélem meg az embereket, minden stílusból azokat utálom, akik azt hiszik, hogy maga a Jóisten szarta őket a központba. Felőlem lehet emo is valaki, ha művelt, okos, kedves, értelmes... Olyan barátom is van, aki diszkós, de semmit nem veszít az értékéből emiatt. Pedig én metálos vagyok (Bár ez külsőségekben nem nyilvánul meg...)
"Mert gyerekesek, és bunkók! (tisztelet a kivételnek)
Rég nem arról szól a mai Emóság, amiről eredetileg."( Pontosan arról szól... az EmOk csak akkor bunkók ha vele is bunkón bánnak de nem mindenki akkor se inkább sír..... jah megvannak pózerek!!! "Nagyképűek, és bunkók." EZ nem igaz!! az EmOk szerények!!! "Mindenkinek beszólnak, akkor is,ha nem rossz szándékkal közeledsz." Nem szólnakbe csak akkor ha anyázol vagy valmi ilyesmi , minket hamarabb meglehet bántani minte téged te tuskó! "És gyerekes dolog..nem furcsa,hogy az emók 99%-a 18, de inkább 16 év alatti? Mert felnőtt ember nem csinál hülyét magából." Nem gyerekes dolog csak mi így fejezzük kji a lázadásunkat ez eberek közömbössége, elnymása ellen! azért ált 18 alatti mert mi nehezebebn tugyuk feldolgogzni amik történttek ." Attól,hogy anyud rákos (amit őszintén sajnálok), nem kellene ezt csinálnod. Erősnek kell lenned és felnőni hamarabb mint a többi szerencsés, akinek egészséges a családja. És az emóság nem felnőtt dolog.." De kedves nem te élted át nem te szenvedtél .... Nem akarok felnőni mert nem akarok több gondot!!!"főleg az a hozzáállás,hogy utálom a világot.." Ez rég nem téma !! az EmOk nem utálják az életet inkább kihasználják gyrekkorukat!! "Könyörgöm a legtöbb 15 éves emósnak ki van nyalva a se.gge, megkap mindent és akkor miért lázadozik? Meg amúgy is..nekem is sz.ar életem volt, kiskorom óta, mégsem lettem emós, drogos, vagy öngyilkosjelölt. Talpra álltam és küzdöttem. Nem ez a megoldás. " én is talpra áltam !! ez EmO életérzés bárkinek lehet akár gazag akár szegény körülményektől függően !!! "A discos barátról..2 különböző stílusú ember is meg tudja érteni egymást ha van összhang..attól lehettek boldogok." Ez van!!! "De ne legyél emós, mert már unalmas és szánalmas szerintem." De az leszek mert nem te döntöd el szeretek EmO lenni mert engem így szeretnek ahogy vagyok nem fogok senki kedvéért meg változni!!! "Legyél erős, küzdj és állj a sarkadra. De normálisan és nem ilyen formában.
21/L" Sarkamra álltam hisz itt vagyok még mindig sírok ha erre gondolok ... de még nem dolgoztam teljesen fel....
Nos,jól kielemeztél. Látod,most is agresszívan válaszoltál némelyik résznél, és támadsz, pedig nem bántani akartalak.
Nem bunkók,csak ha bántjuk őket? Néztem már rengeteg emó adatlapját pl. és mindegyiken olyanok vannak, hogy "húzzál innen "kötsög", ha nem vagy emó, vagy "kussoljál bazzeg,mer megöllek" meg emó vagyok, nem tetszik, húzzál a getzibe"..nos, ez szerintem bunkóság. (és mint írtam, nem általánosítok,vannak normálisak is). De nagy többségük ilyen. Én tudom,hogy Te érzed anyud baját, és amíg ilyen nem történik valakivel,addig nem tudjuk milyen lehet, de akkor sem kéne ezzel kifejezni. Nem tudom,hogy anyud meggyógyult-e,vagy esetleg meghalt szegény,mert ezt nem írtad. De ha meghalt, akkor önsajnálat helyett az apud,vagy ha van,a tesód mellett kell állnod és támogatni egymást és nem azzal foglalkoznod,hogy "jaj de szar nekem". Nyilván szar neked,az is lesz. De ne rokkanj bele,mert csak rosszabb lesz, később depisebb leszel és lehúzod az egész életedet. Ok,hogy itt vagy, és hála Istennek nem bántottad magad, ebből látszik,hogy Te nem vagy egy tipikus idióta emó, van eszed. Biztos vagyok benne, hogy meg fogsz változni, még fiatal vagy. Nagyon sajnállak, hogy ilyen trauma ért 14 évesen,mert alapból egy rizikós kor. De továbbra is azt mondom,hogy maradj erős, és ne ezzel fejezd ki. Nem szép dolog az önsajnáltatás. Én remélem, hogy jobbra fordul az életed és erős maradsz továbbra is. És nem bántani akarlak, szerintem itt senki nem bánt. Csak őszinték vagyunk. A barátoddal legyetek boldogok, és segít ő is biztosan.
Legyél emó, de akkor vállald fel,hogy az emberek általánosítanak. Mert ez hozzá tartozik. Ha nem bírod a kritikát, akkor inkább ne legyél az. De ha ilyen a stílusod, akkor meg ne foglalkozz mással, de ne is legyél támadó és agresszív, mert nem mindenki utál.
Minden jót Neked!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!