Az EmO-kat miért nem veszik ember számba? Egy EmO lánynak nem lehet pl disco stílusú barátja? Vagymi? 14 EmO girl
Az hogy miaz az emo, a 21.század legnagyobb talánya
Attol hogy az vagy nem leszel fasz, csak max butaság
De ha télleg komolyan akarod venni, viseld el hogy lesznek akik nemvesznek emberszámba, de ehhez mégcsak emo-nak sem kell lenni
Szntem örülj neki hogy csak az barátkozik Veled aki háttérbe tudja szoritani azt hogy emo vagy
Ha érdekel a véleményem szerintem ne emo legyél hanem legyél önmagad, hallgasd azt a zenét, öltözködj ugy ha teccik, de maradj meg magadnak
Olvasom itt a sok hozzászólást és nem értelek titeket esküszöm:(
miért jó az az emos és rocker lányoknak ha gusztustalan feketére festik magukat dugig testékszerrel és acélbetétessel?
annyira elcsúfítja a fiatal lányokat hogy rossz nézni:(
lehet valaki valamilyen stílus képviselője ez nélkül is:(
Kérlek térjetek már "észhez"
ja és azzal meg mit foglalkozol hogy ki mit szól a párkapcsolatodhoz????????
vagy ti csak divatból vagytok együtt?
Az élet más és erre majd lassan ti is rájöttök:(
Hozzátenném hogy nem megbántani akartalak!!!!!
27/F
Ha olyan EMO vagy aki vágja az ereit stb...akk nem csodálom...
Én nem szeretem magát a stílust se,bár mindenki úgy öltözködik,ahogy a kedve tartja,ne foglalkozz másokkal.
14/L
Hülye stílus, amit hülye kis gyerekek követnek.
Majd kinövik... öhm... legalábbis aki agyilag képes erre :)
Alapvetően azért nem "veszik emberszámba", mert az egész "stílus" egy vicc.
Először is nem a külsőségektől, a képedbe vasalt hajadtól, meg a goth-lopadék sminkedtől és a folyamatos nihilizmustól leszel érzékeny (alias "emocionális", innen a stílus neve).
Másrészt soha még egy ilyen divatirányzat nem látott világot, ahol - hiába kapálóznak a követői ez ellen, meg hogy ők "egyéniségek" - ennyire egymás klónjai lennének a stílus követői (sokszor még a mindenféle közösségiportálos oldalak is majdnemhogy szóról-szóra megegyeznek úgy, hogy a tulajaik soha a büdös életben nem tudtak egymásról, de _így kell kinéznie az oldalnak_.
Harmadrészt, aki csakugyan szomorú, és baja van magával, vagy a világgal, akkor a) ha erős, megpróbálja megoldani, b) nem mondja el senkinek, és magában tartja. A fene nagy önsajnáltatós nihilizmus egész egyszerűen röhejes. Főleg, hogy a legtöbb emmos igen jólszituált felső/középosztálybeli tizenéves, és a világon semmi oka nihilistát játszani (persze tisztelet a kivételnek, de azok legnagyobbrészt NEM emosok...)
Negyedrészt, az egész külsőségei az emóizmusnak csak egy jól eltalált marketingfogás, amit az általatok dekadensnek, csúnyának és öregnek tartott negyvenes-ötvenes zs*dó marketingszakemberek találtak ki nektek, hogy minél több hajlakkra és halálfejes kiegészítőre való lóvéval húzzátok le a szüleiteket. Ugyanis nektek kell egy követni való és vagány példa, nekik meg kell a szüleitek pénze, lehetőleg minél nagyobb mennyiségben.
Szerintem anyukád is jobban örülne, ha úgy néznél ki inkább, mint amilyen lennél igazából, és nem úgy, mint egy - elnézést a kifejezésért - idióta klónbaba a bravóból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!