Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak én vagyok igy vele?

Csak én vagyok igy vele?

Figyelt kérdés

Nagyon sok melltartó üzletbe voltam a napokban, és nem lehet találni nagyon vékony szivacsosat, borzalmasak, annyi szivacsot tesznek bele.

Én nem hordanék olyat semmi pénzért, valahogy sz@rul érezném magam , hogy fele ott kitömőtt dolog.Persze ez nagyon jo a kis mellüeknek, de mér nem gondolnak azokra akiknek nem szükséges kitömni??

2012. aug. 17. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Nekem kis mellem van, de nekem sincs szükségem szivacsos melltartóra, mivel semmi értelme. Ruhán át is látja mindenki hogy az egy kitömött melltartó, elég gáz.
2012. aug. 17. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hát az az érdekes, amikor látom, hogy az osztálytársaimnak egyszer ekkora a melle, másszor akkora :DDDDD xdDdDD
2012. aug. 18. 00:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Én éppen ma kerestem melltartót maamnak, mert nekem kevés van. Mindig kerese, de soha sem kapok, mint ma is.. Nekem sem jönnek be azok a kitömött melltartók, anyám asztmondja, hogy örüljek hogy nayobbnak mutassa. És én azt mondom, hogy hiába veszek tiz számmal nagyobbat, ha gyszer tiz számmal kisebb kell. Egy melltartóm van ami nem olyan kitömött, mert nem találok olyanokat. A többi melltartóm mind olyan kitömött és ezért is nm szeretem. :(
2012. aug. 18. 19:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Utolso

nekem is csak nehany van amiben borzasztoan vekony a szivacs

2012. aug. 18. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:
menj a h&m-be. árban tűrhető. szerintem nagyon jó minőségűek és ennek a szempontnak is megfelelnek amit írtál. és olyanok is vannak amiből ki lehet venni a szivacsot. Én csak ott veszek melltartót.
2012. aug. 19. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:

jah és nekem sincs nagy mellem de ezek teljesen illenek hozzám és nem látszik kitömöttnek (mert nem is az)

utolsó voltam

2012. aug. 19. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagy a mellem (80/F), és én is nagyon nehezen találtam magamnak melltartót, mert csak nagyon kevés van, ami igazán jól tart. De megtaláltam a Triumph-ot, és azóta nem nagyon vannak ilyen problémáim =) Igaz, hogy nem a legolcsóbb, de az utolsó forintig megéri nekem, mást nem is igazán húzhatnék fel, mert minden más fazonúból, ami nem körmerevítős (és ilyet csak a Triumphnál meg egy-két más márkánál láttam), nemes egyszerűséggel kibuggyannak a melleim =D (Tapasztalat =/)

Van egy vanília és egy testszínű teljes merevítős melltartóm, egy fekete meg egy halványrózsaszín "mellkidobós", pár sportmelltartó meg egy fekete pántnélküli. Nem sok, de nekem teljesen elég, és ezeket tényleg akár másfél-két évig is tudom hordani (ha nem gépben mosnám, tovább is =D). Szerintem próbálkozz ott, az eladók ott tényleg értik, amit csinálnak, segítőkészek, és ha elmagyarázod, milyet szeretnél, biztos, hogy találnak neked egyet =)

16/l

2012. aug. 20. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!