23 éves lány vagyok, és nem keresek túl sokat. Az egész ruhatáramra ráférne az újítás,tehát nadrág, fölső, kabát, cipő, fehérnemű stb.
Most számolgattam, az elkövetkező hónapokban kb 15-20 ezret tudok ruhára szánni. Hol vásároljak? Ti mit vennétek 20 ezerből? És úgy, egyáltalán, hol szoktatok vásárolni? :)
Most ilyen hatalmas nyári akciók vannak. Tegnap voltam New Yorkerbe, és rengetek ruha van 1500 ft alatt ott is. Meg vannak nadrágok is 3000-4000 ft-ért. Deichmannba esetleg cipő, mert ott szokott lenni kb 3000 ft-ért.
Remélem, tudtam segíteni!
2012. aug. 16. 22:49
3/20 anonim válasza:
Hát az a baj, hogy 15-20 ezerből nem sok mindent lehet venni, mert még a kínaiba is egy normális farmernadrág 5000 ezer ft. vagy fölött van. Egyértelműen a kínaiba vagy a túrkálóba tudsz vásárolni, cipőt nézd meg a deichmannba de ott is csak akkor tudsz vásárolni ha valami leárazás van! fehérneműt kínaiba, fölső úgyszint. Remélem segítettem(:
2012. aug. 16. 22:52
4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
A Vaterát még sosem próbáltam, talán ideje lenne? :)
A New York-ert szeretem, de én még sosem láttam ott ilyen olcsón ruhákat, de akkor megpróbálom mostanában :)
Még gondolkoztam a piacon ott, bár talán ott nem a legjobb minőségűek a ruhák, ugye? Vagy ott is ki lehet jókat fogni?
2012. aug. 16. 22:52
5/20 anonim válasza:
Meg nem tudom vannak- e még leárazások a plázákba...bár mnodjuk ott már a leárazottak között nyári cuccokat lehet vásárolni, szóval az nem hiszem, hogy most jó lenne neked.
2012. aug. 16. 22:54
6/20 A kérdező kommentje:
15-20 ezer van minden hónapra, szóval nem kell mindent egyszerre megvegyek :) És inkább vennék drágábban,és kevesebb darabot,de az tartson sokáig és legyen jó minőségű :)
2012. aug. 16. 22:54
7/20 anonim válasza:
Vatera szerintem nem megbízható! vagyis lehet, hogy az de ha márkás cuccokat akarsz vateráról venni akkor előfordulhat, hogy hamisítottat veszel..
2012. aug. 16. 22:55
8/20 A kérdező kommentje:
Hát, a szeptember eleji fizumból megyek először, tehát lehet, hogy lemaradok az akciókról :( De majd alaposan körülnézek. Ha tudtok még jó helyeket, megköszönöm :)
9/20 A kérdező kommentje:
Rendelésnél egyébként is félnék, hogy nem jó, hiszen nem tudtam felpróbálni...
10/20 anonim válasza:
hát van olyan kínai aminek az a neve, hogy invázió meg family (ugyan az a cég) itt kilehet fogni elég jó dolgokat, new yorker (sok tini innen öltözködik, szerintem már egy kicsit unalmas, de jó dolgok vannak)tally weijl
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!