Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire került a legdrágább...

Mennyire került a legdrágább ruhád/kiegészítőd? Mi az?

Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 14:43
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
71%

Tény, a kérdésnek nincs sok értelme, de mindenki azt kérdez amit akar. Vannak ennél értelmetlenebb kérdések is.

Lehet rosszul látom a dolgot, de olyan mintha mostanában "divatba jött volna a csóróság". Ez így hülyén hangzik megfogalmazva. De tényleg csak azok az emberek jók, azok a hasznos válaszok, akik leírják, hogy ők mennyire rosszul állnak anyagilag, nekik xy dolgra nem telik stb. Aki spórol és megvesz magának egy drágább dolgot arra köpködni kell és irigykedni.

Nem vagyok eleresztve anyagilag, de mégis sikerül egy átlagos színvonalaon élnem, és ha szeretnék valamit arra spórolok és megveszem. Ezt más is megtehetné, de az embereknek mindig minden azonnal kell (az se baj, ha hitelre és a kamatokat évekig fizetik), megveszik a rosszabb minőségű dolgokat (amit pár hónap után dobhatnak ki), aztán sírnak, hogy már megint ezt és azt kell venniük.

És mielőtt belém köt bárki, nem elkényeztetett újgazdag kis liba vagyok, akit a szülei tartanak el. Nincs gazdag férjem, nem keresek 100 ezreket, de ettől még normális (biztos ez most sokak szemét szúrja: márkás) ruhákban járunk, a 9 éves gyerekemnek is megveszem a nike sportcipőt vagy az adidas felsőt stb.

Viszont nekem nem volt fontos, hogy újépítésű lakásom legyen csak mert az olyan menő (én megelégszem a sima panellal, amiben kénylemesen elférünk), nincs több millás kocsim csak egy szakadt kis autóm, és nem vállaltam felelőtlenül annyi gyereket, hogy ne tudjam eltartani őket. Ezért nekem nem kell irigykednem mint azoknak a nőknek, akik több gyereket szültek, mert a szeretet a lényeg (aztán majd megpukkadnak mikor másnak több van) és az én gyerekem sem irigykedik másokra, mert neki sose lesz olyan ami a többi gyereknek megvan, tudja nagyon jól, hogy amit szeretne előbb utóbb megkapja (nem azonnal beteszem a segge alá).

2009. szept. 23. 09:58
 32/39 anonim ***** válasza:
37%

Gucci napszemüveg - 50000 forint

D&G farmerdzseki 310 euro

Guess táska - 37000 forint

Dior óra - ??? ajándékba kaptam, de gondolom nem volt olcsó :)

nem panaszkodhatom, vannak jó cuccaim, de azért a 09-08 16:22 válaszolót picit irigylem =)

2009. szept. 23. 16:43
 33/39 anonim ***** válasza:
57%
Hát akkor én a 21.000 ft-os mustang gatyámmal nagyon le vagyok maradva :D ja meg egyszer kaptam egy 22 karátos arany nyakláncot Malajziából, az nemtudom mennyi lehetett
2009. szept. 23. 17:51
 34/39 anonim ***** válasza:
73%
Az Eddy K esküvöi ruhám 2005 -ös kollekció és 1100 euro volt
2009. szept. 23. 17:52
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
hát én most nem menősködni akarok a csóróságommal mert tényleg azok a szüleim. szerintem senki sem tehet arról hogy milyen anyagi környezetbe született. nem emlékszem nagyon drága ruhákra.... tényleg keveset költünk ruhára... legdrágbb talán 10ezres cipő. másra nem emlékszem. én nem irigylek senkit. nem mondom hogy nem örülnék ha telne ilyenekre nekünk is, de egy csomó márka nélkül is felöltözhet valaki ízlésesen és valakit nem a félmilliós louis vuitton táska alapján vagy az 500 forintos felsője alapján fogják megmondani, hogy milyen ember.(pont)
2009. szept. 23. 18:51
 36/39 anonim ***** válasza:
86%

13/L

12.000 Fishbone télikabát

amúgy 480.000-ért minek venni táskát amikor 2000-ér szebbet lehet venni?! Én néha a New Yorkerben veszek valamit de amúgy kínaiban vásárolok és még senki se köpött szembe emiatt. Fogadok ha odaállítotok egy milliárdos ribi mellé meg nem mondjátok kinek mennyi pénze van! Kínai cuccokról se tudná senki megmondani hogy ez honnan van! 1000 ft-ból tök király fölsőket lehet venni szal nem tom minek tízezreket költeni egy-egy darabra..

2010. febr. 28. 11:59
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Szinte csak turiból vannak ruháim, de cipőkre nagyon érzékeny vagyok. És igenis csináltattam 48 ezer forintért egy csizmát magamnak, amiért keményen dolgoztam (nyárimeló), és nem a szüleimtől vártam el, hogy megvegyék (nem is tudnák, mert nem vagyunk eleresztve). És igenis ez a csizma nem 1-2 évig fog tartani, hanem legalább 6-7 évig, ezért nekem nagyon megérte, és a másik meg, hogy teljesen egyedi, mert én mondtam meg, hogy milyen legyen, hogy nézzen ki.
2010. febr. 28. 16:15
 38/39 anonim ***** válasza:
62%

Guess by Marciano táska:92000Ft

Juicy Couture táska:ajándékba kaptam

Marc Jacobs kistáska:55000Ft

Guess napszemüveg:35000Ft

Fekete lakkbőr csizma:60000Ft

Ruhákra nem adok ki nagyobb összegeket.

Legdrágább farmerom 16500Ft volt.

2010. aug. 15. 11:56
 39/39 anonim ***** válasza:

a legdragabb.ruhaim.ime.: a teli kabatom 22000ft.volt meg az alkalmi.koktel.ruham.volt 8900ft

kiegeszitoim a.juicy. taska 30euro

baby phat taska 30euro

igazi borkabat ajandekba kapott.uncsitesomtol.mert neki nem.tetszett es kiakarta dobni szinten.igy kaptam.tole az eredeti d and g ovet amit szinten.kiakart dobni

akkor a tancos szandalom 12000 platformos

igazi bortaska.ajandekba kapott szinten, apam fonoketol,

armani.parfum.eredeti.de a.legkisebb kiszerelesu a diamonds 10000

h&m nyaklanc 1990

kb ennyi de lehet van meg tobb is

2013. júl. 3. 03:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!