Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire került a legdrágább...

Mennyire került a legdrágább ruhád/kiegészítőd? Mi az?

Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 14:43
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
55%
A legdrágább?Egy 30ezres Irregular Choice balerina cipő.Mégsem kérdkedek vele,mert a teszveszen megkaptam 1800ft-ért és tényleg eredeti,csak párszor hazsnált.Sajnálom,hogy nincs annyi pénzem,hogy 500ezerért vegyek egy Vuitton tatyót,pedig szeretnék,bár nem vont a stílus,nálam Chanel,D&G,Gucci és a többi nagy divatház már lejárt lemez.Én a Moschinot,Nanushkát,Miu Miut és társait szeretem:))
2009. júl. 23. 13:10
 12/39 A kérdező kommentje:
Éz egy kérdés volt. Én mivel kérkedtem? El sem mondtam, hogy az enyém mennyire került. Az bosszantott fel, hogy az egyik válaszolót leszavaztátok, csak mert többet ér az egyik táskája, mint talán nektek az összes ruhátok együttvéve. Miért kell ilyennek lenni?
2009. júl. 23. 13:25
 13/39 anonim ***** válasza:
68%
Vagy talán azért szavazták le, mert volt egy másik kommentárja, amit már töröltek is??? :O még ő r*bancozik... nem ártana néha tükörbe néznie...
2009. júl. 23. 15:59
 14/39 anonim ***** válasza:
66%
Azért, mert egyből megint kezded ezt a hülye irigykedős dumát. Mikor fogja a sok újgazdag megérteni, hogy valakinek nem a pénz a minden? Na mindegy.
2009. júl. 23. 16:04
 15/39 A kérdező kommentje:
Nem. Azért jött ribancozni, mert leszavazták. Jó, nem jövök az irigységgel, de akkor miért szavazták le? Mert a legdrágább cucca nem 20000ft-os?
2009. júl. 23. 16:17
 16/39 anonim ***** válasza:
76%
16:04 egyetértek veled! Nem tudom, hogy miért nem lehet felfogni, hogy vannak még olyan emberek, akiknek van százszor fontosabb/értékesebb dolog, mint a pénz.
2009. júl. 23. 18:45
 17/39 A kérdező kommentje:
Szerintem meg pont hogy fontos nektek. És bánt, hogy nektek nem jut drága ruhákra!!! Senki nem nézett le senkit. Mondta ez a lány, hogy "jaj prolik vagytok, mert nektek nem jut drága ruhára???" Nem mondta! Csak ti szépen lepontoztátok. Ez mindent elárul. Jogosan volt felháborodva!!!
2009. júl. 23. 18:49
 18/39 anonim ***** válasza:
72%
Lehet hogy másoknak is jut drága ruhákra, csak feleslegesnek tartják, hogy megvegyék, mert rá van írva egy márkanév. Én is annak tartom. Nekem egyszer volt egy 21.000 forintos Lacoste cipőm , semmi több, azt is csak kaptam. Amúgy meg neked is igazad van egy részben, meg a válaszolóknak is egy részben.
2009. júl. 24. 14:44
 19/39 anonim ***** válasza:
69%

13.10es vagyok...

Neharagudjatok,biztos én vagyok a hülye,de miért is lettem lepontozva?Válaszoltam a kérdésre,és kifejtettem,hogy nem szeretem a régi divatmágusokat,hanem inkább az újakra szavazok.Ezzel mi volt a probléma?

2009. júl. 24. 16:20
 20/39 anonim ***** válasza:
52%
utolsó válaszolónak. Én felpontoztalak. :D
2009. júl. 24. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!