Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki ha valaki nem márkaboltok...

Ciki ha valaki nem márkaboltokban vásárol? 18/L

Figyelt kérdés

Sosem szoktam drága divatboltokban vásárolni (Zara, New Yorker, Mayo Chix és társaik), inkább csak a kínaiban.

Eddig nem is zavart, csak egyre több embertől hallom vissza (többek közt itt is), hogy milyen ciki a kínai.

Attól, hogy nem költök tizenezreket egy ruhára, még tudok ízlésesen öltözködni. Mikor lett ez ciki?

A sminktermékekből is csak a középkategóriásat engedhetem meg magamnak, parfümökből pedig csak EDT-t veszek. (75 ml, 3-4000 Ft-ért).

Ettől még ugyanúgy adok magamra és ápolt vagyok, mint akik divatboltokba hordják a fizetésüket (vagy netán a szüleikét).

Tényleg kellemetlenül kéne éreznem magam?

18/L

2012. aug. 14. 13:40
1 2
 11/11 anonim válasza:
Egy multi cegnel dolgozom ahol emberek tenyleg jol keresnek es 20-30 evek nok minden penteken ossze jonnek es elmennek turiba. Miert lenne ciki. En se vagyok egy marka orult minek?? Ugy is minden nap mas van rajtam, ha valami fontos esemenyre kell menem akkor amit mar 3 eve megvettem azt veszem fel es kovetkezo alkalomig gardropban is marad.
2013. aug. 16. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!