Lenézitek azt, aki a tescoban vásárol ruhát magának?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 09:42
1/11 anonim válasza:
Nem. Az ár-érték arány nagyon jó, a ruha pedig kényelmes.
2/11 anonim válasza:
Mindenki ott vásárol ahol akar, azt sem értem miért lesnek sokan másokat... nem mindegy nekik hogy más ember milyen ruhát hord??
3/11 anonim válasza:
Nem. Nekem van ruhám turkálóból, pedig azt már lehet,hogy hordta is valaki.
4/11 anonim válasza:
nem, nincs ráírva, a címkéket meg nem sasolom senkin. A gyereknek sok ruhát vettünk már ott.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ezek szerint, akkor csak az én környezetemben vannak ilyen sznobok...:/
2011. okt. 7. 13:43
6/11 anonim válasza:
Pedig néhány ruha ott is tök drága.De szerintem egyáltalán nm gáz én is vettem már magamnak ott ruhát:)Sőt még cipőt is.És ráadásul van egy tehetősebb barátnőm,aki mindig divatos márkás ruhákba jár, nah ő is vett már cipőt a tescoban.Ugyh ne aggódj ezen, azok a gázok akik ezért leszólnak..
18/L
7/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a F&F-et például. Pólókban a 15éver korosztályé már jók rám :D Igaz, néha ott is vannak olyan árak, hogy megszégyenitenek 1-2 márkaboltot, de sokkal nagyobb árengedmények is vannak. Hol lehetne szoknyát venni 500-ért, felsőt 300-ért(max turkálóban, igaz én oda is betérek néha)? :D De a minőséggel eddig semmi bajom nem volt, sőt. Majdhogynem az f&f-es ruháim bizonyulnak a legtartósabbnak :D :)
8/11 anonim válasza:
Miért nézném le az F&F is egy márka, még boltja is van Prágában (nem tudom Pesten van-e)
9/11 anonim válasza:
Nem nézek le senkit, hogy hol vásárol.
10/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem, több okból sem:
1. Intelligens ember senkit nem néz le a ruhái miatt.
2. Nem éppen olcsók az F&F cuccok (kivéve leárazáskor)
3. Csinos ruhák, jó szabások, jó minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!