Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek megéri ez a cipő?

Szerintetek megéri ez a cipő?

Figyelt kérdés

[link]

Véleményt akinek már van ilyen meg stb. tapasztalat a Supra cipőknél.. igen, elég húzós ára van, de megéri-e ? nem ázik be ősszel, télen ? meg egyáltalán ez milyen anyagból van?

2012. aug. 14. 01:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Véleményt nem tudok mondani,mert nem adnék érte ennyit..

Inkább vennék egy Adiddas cipőt..Jobban megéri.

Nem akarlak lebeszélni..

2012. aug. 14. 01:16
 2/9 anonim ***** válasza:

ha 14-16 éves vagy, akkor szuper

ha idősebb ebből a pénzből vegyél 2 pár más valamit

2012. aug. 14. 01:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lekéstél a nagy akcióról? Na de a véleményem :) Nekem nem Vaider van, de attól még Supra :D Ez például bőr, van is valami speciális neve (TUF leather talán). Nyilván ha nem mászol bele térdig érő tócsákba, akkor nem fog beázni (nekem sem ázott be). Ez szerintem megéri az árát, de úgyis le fognak hurrogni :D Megéri a Skytop meg a TK Society is, bár azok már túlárazottak talán. Viszont baromi kényelmesek, és jól is néznek ki. Az meg, hogy hány éves hordja, illetve sokak szerint hordhatja: butaság. Az hordja, akinek tetszik és meg is veszi. Ennyi voltam :D
2012. aug. 14. 08:47
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem inkb vegyél DC-t
2012. aug. 14. 08:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Véleményt én sem tudok mondani a Supra-ról, de még ha bőr, akkor sem adnék ennyit egy cipőért. Fele ennyiért kapsz

Nike cipőt, és abból is van olyan, ami bőr.

2012. aug. 14. 08:52
 6/9 PannkaBubu ***** válasza:
52%
A bátyámnak 5 db Suprája van.Nekem 1.Szerintem kényelmes cipő és Jól is néz ki.Szerintem megéri én kellemeset csalódtam benne:)
2012. aug. 14. 09:21
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen a kielégító, rendes válaszokat
2012. aug. 14. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:

nem így értettem

hanem a 14-16 éveseknek számít az hogy hű supra

kicsit idősebbek már ettől nincsenek úgy elájulva, főleg aki maga keresi a pénzét

2012. aug. 14. 23:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Így világos már :D Akkor kicsit félreértettem, amit előbb írtál, egyébként igazad van. Én is magam kerestem meg rá a pénzt, és valóban nem azért vettem, mert "Hű, Supra" XD
2012. aug. 15. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!