Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Tisza cipő megéri az árát?

A Tisza cipő megéri az árát?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon tetszik ez a márka, hiszen magyar, ráadásul végre nem jönne szembe velem minden utcasarkon:D

egyedül az a gond, hogy nem kevés az ára...:/ de ha sokáig kitart, szívesen költenék rá:P

2011. aug. 22. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
nem made in china az is?
2011. aug. 22. 17:35
 2/9 anonim válasza:
87%
Mindenképp megéri! Én most tervezem h megveszem a 3. drágaságom :) Nagyon tartósak meg minden. Ja és én télen csizma helyett is ezt hordtamxdxd :)
2011. aug. 22. 17:46
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Meg! Sokáig bírja, kényelmes és ,marha jól néz ki :D

Én is hordom télen-nyáron, semmi baja.

2011. aug. 24. 00:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Minden időben Tisza cipőben! :)
2011. nov. 3. 22:52
 5/9 TheGunner válasza:
64%
Én 2 éve vásároltam egy Tisza cipőt. Azóta rendszeresen hordom de alig lehet rajta látni, h használt. A cipőket elég gyakran szoktam cserélni, sajna strapálom őket rendesen. 1-1,5 év alatt tönkrementek eddig az intenzív használat miatt a márkás (Puma,Adidas,Nike) cipőim, fantasztikus, h ez még ilyen jól bírja. Nagyon kényelmes a viselete, a minősége is jobb. Szerintem megéri picit többet fizetni érte. Ráadásul magyar cégnek, és magyar dolgozóknak fizetsz, nem ázsiaiaknak...
2012. febr. 21. 23:11
 6/9 adari válasza:
mennyibe kerül egy ilyen tisza cippő?
2012. febr. 25. 16:51
 7/9 anonim válasza:
ma vettem 21e-ert. korabban vettem hasonlo kinezetut deichmanban 13e-ert, fel ev utan visszavittem, kicsereltek mert annyira szetesett, amire kicsereltek az is szetesett 1 ev utan, de mar nem tudtam visszavinni mert 6 ho a garancia. a tiszanal 2 ev, kivancsian varom ez meddig fogja birni. ha ket evig birja, megerte az arat, ha nem, akkor elgondolkodom. de legalabb akkor is magyar. es ez egyre inkabb szamit (itteni munkaero, keves szallitas, kezzel keszult, minoseginek nez ki, van benne anyag rendesen stb.)
2012. febr. 28. 22:00
 8/9 anonim válasza:
én a nővérem régi Tisza cipőit hordom :)) mindkét cipő 10 éves és még mindig imádom őket. bár sajna tegnap ellopták a jobb állapotban lévőt :(
2013. máj. 24. 12:03
 9/9 anonim válasza:
Szerintem jó cipő ma vettem Győrbe 2 emberen láttam csak miután megvettem,nagyon kényelmes jó anyaga van nem gagyi remélem birja sokáig majd.
2017. jún. 11. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!