Hát a Lacoste tudtommal egy elég jó márka és jó cipőik vannak.. de szerintem ez a fajta nem ér meg ennyit véleményem szerint.
De ha minőségre mész és van rá keret akkor vedd meg.. :D
Szia!
Hát én biztos, hogy nem adnék érte annyit!
Viszont ha tetszik és nem sajnálsz érte annyit, vedd meg!
Esetleg várj, hátha lesz egy kis leárazás! .D
ennyiért? ezt?
állítólag válság van. egyre inkább úgy tűnik, hogy nem.
ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz, de én biztos nem adnék egy ilyen vászoncipőre 20ruganyt. akkor már valami bőrcipő, ami tartja is a lábad.
ilyesmit vennék 5e-ért a humanicban, mivel ezt csak kb nyáron lehet hordani, az én 15e-s converse bőrcipőmet meg akár télen is, ha enyhe az idő...
Úúúúristen! Több mint 21 rugót képes lennél kiadni egy ilyen dorkós szarért? Ráadásul hófehér...
Átsétálsz benne a reggeli harmatos füvön, és olyan zöld lesz, hogy az életbe ki nem veszi belőle még a jó Isten sem! Ennyi pénzért már egy Nike bőrcipőt is tudsz venni! És azon legalább két km-ről látszik, hogy márkás, és strapabíró is.
Nem. Minösegre ugyanolyan, mint a kinai hamisitvanya. Manapsag nagyon keves jo minösegü cipöt gyartanak sajnos.
En a GEOX-ot tudom ajanlani. Arban hasonlo, de eg es föld a minöseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!