Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megéri ennyiért ez a cipő? KÉPPEL

Megéri ennyiért ez a cipő? KÉPPEL

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 10. 22:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Hát a Lacoste tudtommal egy elég jó márka és jó cipőik vannak.. de szerintem ez a fajta nem ér meg ennyit véleményem szerint.

De ha minőségre mész és van rá keret akkor vedd meg.. :D

2011. febr. 10. 22:30
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Nem!Nekem egyáltalán nem is tetszik!
2011. febr. 10. 22:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Szép cipő, de ennyiért nem éri meg...én ugyanennyiért egy masszív DC-t vettem, ez pedig nem tűnik valami dtrapabírónak.
2011. febr. 10. 22:45
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát én biztos, hogy nem adnék érte annyit!

Viszont ha tetszik és nem sajnálsz érte annyit, vedd meg!

Esetleg várj, hátha lesz egy kis leárazás! .D

2011. febr. 10. 22:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem éri meg!
2011. febr. 10. 22:52
 6/11 anonim ***** válasza:

ennyiért? ezt?

állítólag válság van. egyre inkább úgy tűnik, hogy nem.

ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz, de én biztos nem adnék egy ilyen vászoncipőre 20ruganyt. akkor már valami bőrcipő, ami tartja is a lábad.

ilyesmit vennék 5e-ért a humanicban, mivel ezt csak kb nyáron lehet hordani, az én 15e-s converse bőrcipőmet meg akár télen is, ha enyhe az idő...

2011. febr. 10. 23:28
 7/11 anonim ***** válasza:
nekem is van lacoste cipőm, tény hogy már 3 éve bírja, bár kicsit látszik már rajta hogy agyonhordott (minden télen abba vagyok). Az bőr és úgy volt 20 000. tényleg nem vagyok biztos, hogy egy szövet meg érne ennyit. max olyan 15öt.
2011. febr. 11. 05:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Úúúúristen! Több mint 21 rugót képes lennél kiadni egy ilyen dorkós szarért? Ráadásul hófehér...

Átsétálsz benne a reggeli harmatos füvön, és olyan zöld lesz, hogy az életbe ki nem veszi belőle még a jó Isten sem! Ennyi pénzért már egy Nike bőrcipőt is tudsz venni! És azon legalább két km-ről látszik, hogy márkás, és strapabíró is.

2011. febr. 11. 12:12
 9/11 PT-Daniel ***** válasza:

Nem. Minösegre ugyanolyan, mint a kinai hamisitvanya. Manapsag nagyon keves jo minösegü cipöt gyartanak sajnos.

En a GEOX-ot tudom ajanlani. Arban hasonlo, de eg es föld a minöseg.

2011. febr. 11. 16:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Max 21.000-et adnék ki érte...
2011. febr. 11. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!