Eredeti vagy hamis ruha a "népszerű" áruházakban? Mi igaz ebből?
Szóval sokszor hallom/olvasom azt, hogy az ismertebb áruházak (fizikailag létező és hivatalos netes, persze nem vaterára gondolok) hamis termékeket árulnak. Most is olvastam 1-2-ről, mindjárt írom is. De az a vicc, hogy már szinte mindegyikről olvastam ilyet. Vajon mi igaz ebből? Valóban nem lehet biztos az ember benne, hogy eredeti, ha egy ismert áruházban vásárol? Lassan elmegy a kedvem a márkás ruha vásárlástól.
Én ilyen ismertebbekre gondolok:
- Douglas-ról is olvastam 1-2 dolgot
- Office shoes - egy cikkben olvastam, hogy gagyi, Kínából beszerzett hamis termékeket árul
- Playersroom - állítólag az Armani és DC cuccok teljes készlete hamis, azt írta az illető, ezt "biztos forrásból" tudja
- Brands.hu/Fashiondays.hu/Passion4Fashion.hu - ezekről az oldalakról írta valaki, hogy a termékek full hamisak. Én megnéztem ezeket a cuccokat, és igazából ezek hivatalos oldalon valóban léteznek. És van köztük 1-2 annyira jellegzetes darab, hogy nem tudom elképzelni, hogy azt leutánozták volna: pl. elég ronda, vagy éppen nincs is rajtuk márkajelzés. Logikusan, ha már hamisítok, akkor ráteszem a márkajelzést is, nem? Legalábbis én így gondolkodnék, és nem olyat hamisítanék, amin alig látszódik. De persze ettől függetlenül ezeket is hamisíthatják.
Én igazából arra gondolok, hogy ezek tényleg olyan termékek, amiket már külföldön jobb helyeken nem tudnak kitenni, megmaradtak, mert sok köztük a ronda, illetve mérethiányos termékek. Pl. a passion4fasion oldalon vannak Diesel alsóneműk 4-5000Ft között vagy pólók 8000Ft környékén, de a legtöbb csak 1 vagy 2 méretben kapható. Ha hamis lenne, akkor tudnák árulni minden méretbe a népnek, nem? Vagy ez is része annak, hogy eredetinek tűnjön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!