A Hugo Boss is van olyan híres és népszerű luxusmárka, mint pl. az Armani?
Érdekes, hogy Magyarországon miért van mindenki elájulva az Armani névtől. Nem azt mondom, hogy rossz márka, de nem a legjobb. Van 2 felsőm és 2 napszemüvegem Armanitól nem rosszak, de ennek ellenére azt mondom, hogy vannak sokkal jobb márkák ugyanilyen, vagy olcsóbb áron. Talán azért tartják errefelé luxusmárkának, mert van akár 200 eurós pólója is? De van neki 40 eurós pólója is, ami "csak" egy drágább Adidas felső ára. Már ez sem tetszik benne, hogy egy póló kategórián belül mi indokolja az 5-szörös árkülönbséget. Kicsit lehúzásnak tűnik. Attól függ honnan indulok ki: az LG-nek is van 25000Ft-os házimozija és van 15.000.000 Ft-os h.mozija. Van 10.000Ft-os mikrója és van 200.000Ft-os mikrója.Akkor most olcsó vagy drága márka?
Amúgy szerintem sokan nem tudják, hogy ezek a márkák nem adnak ugye el akkora mennyiségben dolgokat, hogy érdemes legyen gyárat fenntartani.(mint Adidas, Nike...) És a "luxusmárkák", szinte majdnemhogy az összes ugyanott készülnek.
Órák: a luxusmárkák 90%-a Fossil-lal gyártat, megveszel egy Armani órát 90.000Ft-ért, akkor vettél egy Fossil órát 4-szeres áron.
Parfüm: sok luxusmárka gyártója a L'Oréal: Hugo Boss, Armani, Diesel, Ralph Lauren stb...
Szemüveg: kb. az összes luxuxmárka gyártója valójában a Safilo.
Ruha: aki ügyes megfejti :) , de kb a többségük ezek is egyhelyen készülnek.
Ezzel nem leszólom a luxusmárkákat, nekem is vannak termékeim tőlük, de olyan nagyon sok minőségi különbség nem lehet, ha mindegyik cég kb. ugyanazzal a céggel gyártat.
szerintem az Armani luxuskategória, a Hugo Boss inkább majdnem a hétköznapiba tartozik
Azigen... Szerintem nézz be a Peek & Cloppenburgba vagy a Fashion streeti márka boltba és utána mond ezt.
15.000(és innen kezdődnek) egy printed T-Shirt ez hétköznapi:D?
100.000 egy zakó ja, végül is ez is hétköznapi.
Hugo Boss is luxus brand ,igaz egy fokkal olcsóbb az Armaninál ahogy pl. az olcsóbb mondjuk a Dolcénál...
Itthon még a Tommy Hilfiger se mondható hétköznapinak pedig külföldön az tök hétköznapi ,de szerintem 7-12 ezret polóért vagy 20-30 ezret pulóverrért itthon nem sokan fizetnek ki.Épp ezért itthon kb az számít prémium márkának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!