GUCCI vagy ARMANI sálat, vagy kiegészítőket hol lehet kapni? 16. FIU
Nagyon nagyon szeretnék már valami nívósabb márkájú kiegészítőt. A hamisítvánnyal az a gond, hogy nem tudom mennyire rossz minőségű. Nekem azért kellene, mivel egy jobb anyagi háttérrel rendelkező családban élek, és a baráti kör, és az ismerősök közt sokan vásároltak eredeti kiegészítőket táskákat. Én viszont nem szeretnék ennyi pénzt kiadni egy eredeti darabért. Azzal a pénzösszeggel inkább egy rászoruló családot támogatnék. Van olyan hely, ahol be lehet szerezni ilyen dolgokat?
16 éves FIU
Most akkor akarsz venni eredeti cuccot vagy nem? O.o" Azt írtad, hogy a hamisítvány rossz minőségű, eredetit meg nem akarsz venni. Akkor most mi vaan? xD
Na m1 a válaszom: Ilyeneket a legnagyobb mennyiségben, és választékban tudsz venni a kínai piacon. ;)
Ha megveszik neked
az a gond h a szuleim adnak egy bizonyos penzosszeget (40-50 000 ) ruhara, de tobbet nem adnak, es anyumnak van tobb reredeti cucca is, de azt mondja h ekkora kozrban meg nem szukseges nekem eredeti. Es 50 000 ft-bol nem tudok venni eredetit. Es nagyon szeretnek
Most megbantam h par hete kiadtam 200 000 forintot egy mikroszkopert, ugyanis biologusnak keszulok. Lehet jobb lett volna ha veszek egy guccit :D
A mikroszkop viszont az eletem resze:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!