Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » GUCCI vagy ARMANI sálat, vagy...

GUCCI vagy ARMANI sálat, vagy kiegészítőket hol lehet kapni? 16. FIU

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon szeretnék már valami nívósabb márkájú kiegészítőt. A hamisítvánnyal az a gond, hogy nem tudom mennyire rossz minőségű. Nekem azért kellene, mivel egy jobb anyagi háttérrel rendelkező családban élek, és a baráti kör, és az ismerősök közt sokan vásároltak eredeti kiegészítőket táskákat. Én viszont nem szeretnék ennyi pénzt kiadni egy eredeti darabért. Azzal a pénzösszeggel inkább egy rászoruló családot támogatnék. Van olyan hely, ahol be lehet szerezni ilyen dolgokat?

16 éves FIU

2012. máj. 6. 00:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
látom nagyzáskodni akarsz direkt azért is emelted ki ezeket a márkákat. hát megmondom neked ettől nem lettél nagyobb valaki. sőt lealacsonyodtál egy olyan szintre ami minősíthetetlen. Ennyit érsz!
2012. máj. 6. 20:56
 12/14 A kérdező kommentje:
A márkákat azért emeltem ki, hogy vegye észre mindenki aki jártas az ilyen márkájú ruhákkal kapcsolatos dolgokban, és minél előbb tudjon segíteni. Amúgy meg nem kértem személyiségelemzést. És azzal nem tűnök sem a tied, sem más szemében nagyobbnak, főként h nem is ismersz személyesen. De nagyon rossz az mikor egy másik ismerősöd, akivel csak azért vagy jó viszonyban mert a szülők is jóban vannak, a fejedhez vágja h neki milyen eredeti ruhái és táskái, meg övei vannak, és akkor kérdezi és neked milyen van? (ezt csak azért kérdezi mert tudja h nekem nincs) Ezért szeretnék valamit, ami márkás és nem egy vagyonba kerül, tehát egy kisebb kiegészítő.
2012. máj. 6. 21:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Gucci s Armani nem egy kaptafa. Mindkettő más szegmenst céloz meg, illetve árfekvés terén is más összegekről van szó.

Armani olcsóbb, de értelmetlen dolog több tízezreket kiadni egy sálért.

40e a legolcsóbb Gucci sál és viccen kívül semmi extra nincs benne. Selyemből van ez mellé jön még a presztízs.

Ha ilyen sálat akarsz akkor menj el egy öltönyöshöz vagy valami olcsóbb boltba.

Haverom Lee, Diesel ruhákba jár, ami nem olcsó és ő se vett 9e forintért egy sálat. Elment azt hiszem Bershka-ba és ugyanolyan kockásat vett 3e forintért.

Ha nagyon költekezni akarsz akkor az erős középkategóriás boltokba elmész és veszel pár cuccot.

Egy farmer Levi's-be mondjuk, mellé veszel egy inget és ha marad pénzed tudsz venni még egy fehér pólót is.

Minőség terén elnyűhetetlen s márkás.

Más szegmenst céloz meg a fentebbi két márka s társai. Minőség és árarány nagyon nincs szinkronban egymással. Túl nagy haszonkulccsal dolgoznak, ha nem lenne egy bizonyos réteg akkor bebuknának. Gondolok itt az arabokra, amerikai celebekre, stb.

Nem azt mondom, hogy szarok a termékeik, de az esetek többségében nem érik meg azt a többletet.

Honlapjukon találsz árakat és látod miképp festenek.

2012. aug. 12. 17:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia! Javaslom, hogy még most menj be Il Bacioba az Andrássyn!! 60-70 % van!

Én is így kezdtem egyébként (bár én 25 évesen saját keresetből), hogy vettem 1-2 kiegészítőt (gyűrűt, karkötőt YSL-től, sálat Guccitól, kulcstartót LV-től, stb...) Igazi kis kincsek! :) Egyébként ha van lehetőséged kimenni Parndorfba, szép dolgokat ki tudsz fogni outlet áron pl Prada-tól, Gucci-tól! :) Pl egy férfi Prada póló 30000 Ft körül már van! :)

De mindent félretéve, szerintem ennyi idősen max valami kis apró dolgot vegyél! Ne akarj felvágni!

2014. febr. 5. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!