Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy tudom megkülönböztetni...

Gaben9393 kérdése:

Hogy tudom megkülönböztetni az eredeti és hamis NIKE cipőt? Mert mondják hogy sok a hamisítás. Ugyanazért a pénzért nem gagyit akrok venni.

Figyelt kérdés

2012. aug. 13. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy bemész egy Nike márkaboltba, ami nyilván nem az Ázsia centerben van. Na, ott nem lesz hamis.:D menj biztosra
2012. aug. 13. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanannyiért? :O:D Amúgy igen: márkaboltokat vagy az ismertebb webshopokat ajánlom én is. Így a Vaterát, a Tesz-veszt kerülném messziről. Ebay-en meg az eladótól függ, többségében eredetit adnak el.
2012. aug. 13. 11:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert hallotam olyat hogy rendes márkaboltba hamisított cipőket adtak el.
2012. aug. 13. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
De nem Magyarországon.
2012. aug. 13. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyesmit ugyan én is hallottam, de egy másik márkával kapocslatban (jelesül a Converse-ről terjedt régebben, hogy egy-egy, magát márka-viszonteladónak mondó bolt fake-et árult - nem tudom, ebből mennyi volt az igaz). De Nike-ról nem hallottam ilyet. Az viszont igaz, hogy pl. az Air Max-ek esetén van millió fake, és "természetesen" ehhez kapcsolódva rengeteg fake weboldal, amelyek ezeket szórják.
2012. aug. 13. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!