Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek oldaltáska "retikü...

Szerintetek oldaltáska "retikül", vagy eastpak?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni hogy milyen táskát használjak a suliba, mert már megvettem egy eastpak-et, de én is és a barátaim is inkább az oldaltáskát használjuk, de anyu nem engedte mert ugye új suli, új környezet és nem tudom, hogy most el kellene fogadnom azt hogy van az east pak, vagy oldaltáskát kellene hordanom sulira? :/
2012. aug. 13. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi van?

z oldaltáska és a retikül között van némi különbség.

Az eastpack meg egy márka, több különböző táskát is gyárt, de elsősorban az övtáskáiról és az állóképességéről híres.

2012. aug. 13. 21:03
 2/5 A kérdező kommentje:
ó istenem ilyen retikülszerű oldaltáska vagy csak vállt táska nem tudom hogy mondjam...-.- az eastpakről annyit hogy háti táska
2012. aug. 13. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem eleinte hátizsákkal közlekedj. Kényelmesebb is és praktikusabb is. Majd aztán ha kiderül mennyi cuccal kell járni, akkor úgy variálod a táskákat. Mondjuk ha van olyan nap, hogy sok a cucc, jobban jársz a hátizsákkal, viszont ha csak 2-3 füzet kell, akkor jó az oldaltáska is.
2012. aug. 13. 21:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk igaz:) köszi
2012. aug. 13. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Azt használd, amelyik éppen praktikus.

Ha sok és nehéz cuccot viszel, a hátizsák a jobb; ráadásul szabad a két kezed. Ha könnyebb dolgokat hurcolsz, nem lesz kényelmetlen az oldaltáska. Én az utóbbit szeretem jobban, de mikor melyik...

2012. aug. 14. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!