Szerintetek merjem megvenni ezt vateráról? (Adidas oldaltáska. )
2012. jún. 2. 15:30
1/7 anonim válasza:
Nekem így is drága, bár boltban tudom még drágább. Hát ha neked tetszik és van elég pénzed rá, akkor vedd meg!
2/7 anonim válasza:
Nekem tetszik, tényleg csak akkor vedd meg, ha van miből
3/7 A kérdező kommentje:
Boltban 14 .. Így nem is olyan drága..
2012. jún. 2. 15:42
4/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy mindenki ilyen szegény itthon :(( .. Mi se állunk olyan jól,de amúgy sincs táskám,és ez legalább eláll sokáig nem úgy mint a kínaim :/
2012. jún. 2. 15:49
5/7 anonim válasza:
nagyon jól néz ki,ennyi pénzért nevetségesen olcsó egy adidas táska:) Bár én páromnak puma hátitáskát vettem 6-7 ezer ft-ért sparba de ott is minden ilyen márkás cucc olcsóbb mint egy márkakereskedéses boltba. Ott szörnyű mit el tudnak kérni mondjuk egy cipőért is..na mindegy,vedd meg megéri nagyon!
6/7 anonim válasza:
De amúgy még így is a márkát fizeted meg főleg és ne számíts rá hogy sokkal tovább fog tartani, mint a kínai táskád, mert egy idő után erről is ugyan lejön a műbőr bevonat, meg felrepedezik. Márkaboltba legalább vissza lehet vinni 6 hónapig, vagy tovább, ha több ideig van rá garancia.
7/7 anonim válasza:
Ez - ha hiszed, ha nem - egy jó hamisítvány. Onnan tudom, hogy már rendeltem Nyíregyháza környékéről ilyen lakk Adidas táskát, és amikor megérkezett, kiderült, hogy kamu. 1000 Ft veszteséggel túladtam rajta a Vaterán pár hete.
Behozzák Ukrajnából a sok gagyi márkás parfümöt és sportruházati terméket, aztán eladják tripla áron. Az Adidas hivatalos weboldalain sehol sincs ilyen típusú táska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!