Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Túl sok ruha ez egy nőnek?...

Túl sok ruha ez egy nőnek? Soknak számít ha valakinek mondjuk 10 szoknyája van,30 felsője (top, polo) kabát-dzseki 8 db, nadrág vagy egy tucat, lábbeliből (csizma, szandál, papucs összesen) 12 pár minimum. Retikül és egyéb táskákból 13

Figyelt kérdés
kiváncsi vagyok mi számít ideálisnak egy átlag csajnál :) amugy ezek nem az én adataim, de valami hasonló, furcsálom hogy ismerősömnek annyi ruhája van, és mnidig újat akar venni, van hogy két három havota egymás után. Azt sem tudom honnét van rá pénze, vagy hely egyáltalán ahová pakolná őket. Van egy pár cucc, amit még bele sem számoltam és nem is láttam, vagy csak nem hordja őket :)
2009. júl. 21. 21:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindegyikből több van, csak táskából kevesebb
2009. júl. 22. 21:40
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

Én még fiatal vagyok és nekem ez a ruhatáram:

póló,felsők:87 db

pulcsi, dzseki: 12

nadrág: 16

szoknya: 4(mert nem szeretem)

kabát: 5

cipő:26

lehet van amit kihagytam xD

2009. júl. 28. 23:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mivel csak szoknyát és ruhát hordok (összesen kb. 20), nadrágom egy sincs. Felsőm van kb. 12 (a sok szoknyához kell is). Cipőm van két nyári, két átmeneti és két téli. Kabátból 1-1 mindenik időjáráshoz. Retikül nincs, táskám van kettő, de most fogok egy harmadikat venni, mert az egyik már nagyon elhasználódott. Van néhány ruhám, amiket már nem hordok (jó állapotban vannak), azokat oda szoktam adni annak, akinek szüksége van rá.
2009. júl. 31. 13:01
 14/19 anonim válasza:
100%
Farmer hosszú kb. 30, bársony 10, egyéb hosszú 10, kabát hosszú rövid, vagy 40, felső 100 felett. Cipő elég sok és táskám is van vagy 25. Sokan nem tartanak normálisnak, de ez van.
2009. júl. 31. 21:11
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem,szerintem ez egy átlagos női ruhatár:)
2009. aug. 1. 00:24
 16/19 A kérdező kommentje:

mondjuk kabátból negyben az durva, az az a ruha., maiből a legkevesebb szokott lenni mnidenkinek. Meg felesleges is abból annyi szerintem, mondjuk van egy bőrdzseki, egy farmer, egy nagykabát csukjás, meg csukja énlküli, hosszú kabát, vagy rövidebb kabát, esetleg kifordítható széldzseki, vagy mai vízlepergető és esőkabátként is lehet használni. mondjuk nekem a mellényem is csukjás, meg van sok csukjás pulcsim sapim is, meg hát mire való az esernyő :) meg nem is szeretem ha egyforma ruhákból van sok. Főleg ha úgysem hordom. Nem tudom ennyi cipő meg ruha, kabát hogy férhet el egy lakásban, biztos sok szekrény meg szoba kell hozzá. Bár aki panelban lakik és vannak vagy 5 en, főleg ha gyerekek is vannak ,akkor elég necces lehet, én szeretem ha meg tudok mozdulni a szobámban. És ha más cuccainak is van helye.

Ami nem tetszik, vagy le van strapálva, esetleg nagy vagy kinőttem, azt tuti leselejtezem. amúgy nekem is vannak 5-6 éves topjaim, amik most is jók rám, és ritkán hordtam őket, ami szép azt megtartom,

cipőből mai nagyon csini, de mégsem kényelmes, azt kár kidobni, de még odaadni is, inkább azokat meghagyom, pedig kellene az a hely másra is :)

cipőt azt nem úgy hordom hogy egy piros, egy pink, egy zöld, egy fehér, meg amilkyen a rtuhám oylan szinü cipt veszek fel, meg táskát hozzá. Ami a farmerhoz megy, sportos is, de elegáns cuccként is lehet hordani, párosítani, variálni, az praktikus, 3 in 1 :)

2009. aug. 1. 19:49
 17/19 A kérdező kommentje:
meg azért leég sokba kerül minden hónapban ruhát venni, akkoris ha olcsóbb fajtát. :)
2009. aug. 1. 19:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem sok ruhám van cipőből és felsőből főleg. Olyan 70 pár körüli. Leértékeléskor szoktam venni akár több darabot is. Úgy gondolom mindenki másra költ. Van aki dohányzik sokat bulizik vagy kajál van aki ruhákra. Én is minden hónapban vagy héten veszek pár új darabot. De kihasználom az akciókat kedvezményeket és igy nem horror összegekért. Tegnap egy bolerót egy nadrágot egy zakót és tunikát vettem 4200ért hol ott csak a nadrág lett volna eredeti áron 5500. Most 4200 forint minek felel meg egy estés kocsmázásnak egy heti ciginek akkor már inkább a rucik:D

2010. jún. 5. 16:52
 19/19 A kérdező kommentje:

ja london turiba is vannak 200 ft os topok, meg 300 ft os bugyik, 100 ft /1 pár titokzokni

táska 1500 ft, pulcsi 600-800 ft

nagyvásárba meg bugyik 300 ft osak, de ha négyet veszek belőle akkor 1200 helyett csak egy ezres

és van csipkés, himzett, glitteres, ékköves mindenféle.....

2010. jún. 8. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!