Szerintetek egy kis mellű nő felvehet ilyen típusú felsőket?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az érdekelne, hogy akinek kicsi a melle, hord ilyen típusú felsőket? Fel meri venni? Szerintetek nem néz ki idétlenül, ha egy kis mellű nő ilyen típusú ruhákat hord? Természetesen push up melltartó nélkül, csak sima szivacsossal gondolom.
Légyszíves értelmes válaszokat!
Előre is köszönöm!
2012. aug. 13. 11:59
1/8 anonim válasza:
Nem néz ki hülyén. Igaz én push up melltartót hordok, de felveszem az ilyeneket.
2/8 anonim válasza:
Én nem merek ilyeneket felvenni, mert félek, hogy mindenki azt gondolná, hogy minek emeli/pakolja ki azt ami nincs. Ha még is felveszek egy picit dekoltáltabb felsőt, akkor az a mellnél mindenképpen mintás/fodros/zsebes/masnis, stb, bármi.:D
3/8 anonim válasza:
Nyugodtan felveheted. Sőt szerintem ha nagy mellű nő vesz fel ilyen villantós felsőt inkább közönségesnek tűnik szerintem. De ez az én egyéni véleményem.
4/8 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan felveheted! Nekem is kicsi a mellem, de szeretem a csőtopokat, azt kifejezetten kis mellűeknek találták ki, nagyon elég borzasztó szerintem:/
És a v-nyakú felsőket én kifejezetten szeretem (bár nem ennyire kivágottat), mert nagyobbnak látszik benne a mellem, pedig nekem aztán tényleg nincs..:D
Attól, hogy kicsi, nem kell elrejtened őket!
17L
5/8 anonim válasza:
Én kismellű vagyok, nem merek ilyesmit hordani, inkább az előnyös részeket hangsúlyozom magamon, olyan felsőket veszek, amikben természetesnek néz ki a push-up szivacsos melltartó :)
6/8 anonim válasza:
B@sszus ebből egyiket sem merném felvenni. :-( Elkeserítettél :-(
7/8 anonim válasza:
Én az ilyen ruhákhoz balconette melltartót vettem.
8/8 anonim válasza:
Simán hordhatsz ilyeneket! Ha már nem nagyok a melleid, tedd csak ki, push up-ot bele! A lényeg, hogy neked tetszen, ahogy kinéz! Csak a saját véleményedre adj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!