Tényleg lehet New Yorker áruházakban Mötley Crüe-s és Guns N Roses-os felsőket kapni? Ha igen, melyik New Yorkerekben?
épp ez az. azt mondta egyik ismerősöm, hogy lehet, és csodálkoztam is ezen
de egyébként ramones-osat is lehetett, és nem egy olyan lányon láttam, akinek szerintem fogalma sem volt arról, mi is aza jel amit hord
Nemrég voltam ott, hál istennek nem láttam semmi ilyet. Nagyon kiakadnék, ha lehetne venni és egy hétre rá minden tömeghülye, kis hülye gun n' roses-os felsőbe járna, vagy esetleg akármilyen másba. Nehogymár divat legyen belőle, ezzel lejáratják a rockereket, plusz aki ilyet hord és szereti őket. Mert ugye ha ők ezt megvennék ,attól nem váltzona hirtelen az ízlésük, ugyanúgy fluor tomika, rihanna lady gaga meg ilyenek mennének a lejátszón.
Meg most képzeld el: Van egy tipikus tömeglány, hosszú barna vasalt haj, pilóta napszemüveg, kacsaszáj, szolizott bőr. Irtó kicsi rövidnadrág, és mellé egy együtteses póló, ami mondjuk ki van vágva úgy, hogy félvállas legyen, és hogy mutassa a hasát. Ott ájulnék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!