Szerintetek egy kicsit ducibb lány felvehet ilyen bikinit? (képek lent)
Figyelt kérdés
Nos. 15éves vagyok és ilyen bikinit szeretnék: [link]
de nekem ilyen alakom van : [link]
A mellem nem látszik, de koromhoz képest elég nagy. Tudom, hogy duci vagyok, el is mondhatjátok a véleményeteket, mert arra vagyok kiváncsi csak légyszi kulturáltan!
És a kérdést azért tettem fel, mert ilyen bikinit szeretnék, csak anyu azt mondja, szerinte nem állna jól. A barátaim szerint jól áll(voltam már ilyen fürdőruhában, kölcsön volt). Nem szeretnék ilyen fazonú fürdőruhát venni, ha szerintetek sem áll jól.:)
2012. jún. 18. 11:19
1/6 anonim válasza:
Szerintem a nagy mellekhez az ilyen bikini nem passzol. Esetleg hasonló mintázatút vehetnél valami nyakbakötős felsővel, és úgy tökéletes lenne :)
Ezt a cikket ajánlom a figyelmedbe: [link]
2/6 A kérdező kommentje:
nyakbakötővel gondoltam, és csak a fazon a lényeg.:)
2012. jún. 20. 15:31
3/6 anonim válasza:
az adott bikinit kell felpróbálni, mert mindig érhetnek meglepetések. A virágminta nagyon jól állhat, de a fodrok nem nagyon kellenek az elejére, ha nagy a melled. Nekem is nagy és nehezen is találok fürdőruhát. De az ilyen fazon pl jól áll (nyakbakötővel, mert anélkül ritka kényelmetlen :S)
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
utolsó vagyok, ezt lehagytam, szerintem ez a legjobb [link]
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!