Hogy vásároltok ruhatárat őszre?
Figyelt kérdés
Én soha nem vásároltam még egy egész ruhatárat, mert olyan szerencsém volt, hogy állandóan kaptam a ruhákat. De ez a szerencse most elkerült, mert tehesség után meghíztam, így ha volna ruha amit kapok, csak nem jön rám. Most meg állok itt 4 darab polóval és 2 darab nadrággal, és várom az őszt.2012. aug. 12. 10:28
1/8 anonim válasza:
Veszek kardigánt, pulcsit, farmernadrágot, ami kicsit vastagabb, vatag zoknikat, térdzoknikat, harisnyákat, bokacsizmát, csizmát.
2/8 anonim válasza:
Keress először pénztárcádnak megfelelő helyet, aztán minnél több meleg cuccot vegyél én pl cicanadrágot is vennék harsnya helyett, mert melegebb és kényelmesebbés hosszu csizmát, stb.
3/8 anonim válasza:
Turitúra, figyeld a leárazásokat. Sok tavalyi cuccot kiakcióznak ilyenkor, vagy ősziesíthető nyári darabokat is találhatsz.
4/8 anonim válasza:
Többségében vaterán. Igyekszem minél több dolgot összevásárolni minél olcsóbban és olyanokat amik nagyon tetszenek! Ott mindig találok!
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Vaterán nem merek venni, mert nem tudom felpróbálni így nekem zsákbamacska.
Pénztárca...hát igen, nem is gondolná az ember de egy ilyen ruhatár beszerzése bizony súlyos tízezrekbe kerül:/ Leegalábbis ahogy elnézegettem az árakat, azt hiszem nem lesz túl változatos a ruhatáram. 3-4 darab és slussz.
2012. aug. 12. 16:31
6/8 anonim válasza:
első vagyok
Nehogy azt hidd, hogy mindig vásárolok. Vagy 4 pulcsim, 6 pólóm, 2 nadrágom, 1 csizmám és 1 magassarkú csizmám.
Vegyél pulcsiban feketét, fehéret, bézst, semleges színűeket, és akkor tudod mindennel kombinálni, 1 farmerhez meg minden megy. Én is így csinálom.
7/8 anonim válasza:
én magamnak darabonként ,vagy majd a turikban körülnézek.
8/8 A kérdező kommentje:
Ma nézegettem turikban én is...jó kis cuccok vannak!
2012. aug. 14. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!