Szerintetek jó/rossz ha zokni helyet vastag nejlon harisnyát használok rendszeresen? Más is van így?
Az az igazság, hogy nekem a harisnya használata nagyobb élvezetet nyújt a szexnél, amilyen harisnyákat használok, azokat elképesztően imádom a lábamon érezni. Reggeltől estig hordom, de este rossz levenni, mert harisnya nélkül nem érzem jól magam. Biztos ez már beteges dolog, de én vállalom és jobb, mintha drog,ital vagy egyéb függő lennék sztem. Mint írtam 40 vagy vastagabb harisnyákat használok, 2 képet hadd tegyek fel, aki nem tudja elképzelni.
Én is így szoktam rövidnadrággal használni:
Én sem hordok zoknit, csak harisnyákat. Szépek a lábaimon, a pasik szerint szexis, szóval harisnya, azon belül minden formáció (nadrág, combfix, nyitott, cicaruha, stb.). Időjárástól és alkalomtól függően választom a vastagságot, a 40-100 denesek remek viselet hideg időben, így télen sem gond a rövid szoknya, nem fáznak a lábak, nincs felfázás stb.
Az egyik válaszoló tévhitben él ha szerinte a műszálas harisnyák egészségtelenek, szerintem nézzen jobban utána a dolgoknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!