Szerintetek jó/rossz ha zokni helyet vastag nejlon
harisnyát használok rendszeresen? Más is van így?
11/24 A kérdező kommentje:
10/ Én több mint 10 éve használom, de semmi problémám nem lett tőle idáig)))A harisnya és a zoknik is poliamidból és elasztánból vannak. Csak az egyik vékony, a másik vastag.
Sztem nincs ezzel baj, mindenki azt hord, amiben jól érzi magát. Az én pasim is használ harisnyát. Mondjuk harisnyát csak akkor, ha már hűvösebb az idő, ilyenkor nyáron térd, vagy bokafixet. Jah, és vékony testszínűt. Ő is azért szereti, mert olyan neki, mintha mezítláb lenne a cipőjében, viszont nincs az(mint mikor valóban mezítláb volt), h amikor veszi le a cipőt jön a lábával, a talpbetét, meg ilyenek...
Mondjuk, ha tipikus csajos harisnyát(ezalatt értem: csipkés, vékony mintás (vastag mintásnál sztem van tipikus pasi minta is), színes vékony, csillogós) használsz az lehet, h picict cinkes. Viszont az egyszínű hétköznapi harisnyák(testszín, fekete, szürke - matt, tehát nem csillog) simán vállalhatók egy pasinak is.
2012. aug. 11. 20:48
13/24 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is. De a nejlonharisnyák ami jobb fajta, tehát lycrás és elasztikus, azok fényesek. De tény, hogy van ami nem fényes, de azok nem annyira "finom anyagúak", nem olyant használok.De akiket zavar a fényesség, az olyat vegyen ami nem fényes. És a barátod is szereti, hogy nem melegszik benne a lába?Nekem sokkal kevésbé vagy egyáltalán nem bűzösödik a lábam harisnyába, ami lehet, hogy csak nálam van így, de ez jó dolog sztem.. Nem használok mintásat, csak egyszínűt,még halásznadrághoz is.
14/24 A kérdező kommentje:
12/Hát szerintem is. De a nejlonharisnyák ami jobb fajta, tehát lycrás és elasztikus, azok fényesek. De tény, hogy van ami nem fényes, de azok nem annyira "finom anyagúak", nem olyant használok.De akiket zavar a fényesség, az olyat vegyen ami nem fényes. És a barátod is szereti, hogy nem melegszik benne a lába?Nekem sokkal kevésbé vagy egyáltalán nem bűzösödik a lábam harisnyába, ami lehet, hogy csak nálam van így, de ez jó dolog sztem.. Nem használok mintásat, csak egyszínűt,még halásznadrághoz is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Ez nem igaz, hogy már megint te vagy.... HORDOD, érted, HORDOD!!
És ne itt a gyik-en akarj már önigazolást nyerni. Kit akarsz mégis meggyőzni??? Ennyire érdekel, hogy ez a pár ember erről itt mit gondol? Gáz. Gáz, érted? És nem, a többi fiúnak nincs ilyen szokása, hála a Jóistennek.
2012. aug. 11. 21:27
16/24 A kérdező kommentje:
15/ Ki a fa**om vagy te, hogy meg akarod mondani, hogy mit írjak vagy kérdezzek! Nincs meghatározva, hogy ki mit kérdezhet. Ennek az oldalnak a mottója,hogy itt bármit megkérdezhetsz amit akarsz Te nagyon hülye! Azt is leírta,, hogy másnak is van ilyen szokása, van aki vállalja, de sokan képtelenek rá...
Bevallom őszintén én is szoktam néha néha magamra kapni egy nejlonharisnyát abból is a 20 DEN-es testszínűt persze úgy hogy senki nem veszi észre. Komolyan mondom nagyon jó érzés viselni mikor rajtam van 1-2 órát. Sajnálom levenni annyira jó érzés fog el mikor rajtam van.
Van olyan eset amikor kreatív vagyok és abban élvezek el de egyszerűen mennyei ... :$
2012. aug. 11. 23:46
Jóember!Azt hordasz amit akarsz,senkinek semmi köze hozzá.Azzal meg mégkevésbé foglalkozz,ha más ezért leugat.Ismered a mondást:Okosabb enged,a szamár szenved.Csakhogy megnyugtassalak,én is hordok harisnyát fiú létemre,de nem nejlont hanem pamutot télen a nadrág alatt.
2012. aug. 12. 09:00
19/24 A kérdező kommentje:
17/ Én is eleinte 15-16 évesen csak zárt cipőbe használtam és pár órát mert szégyelltem. De később 18-19 évesen, mikor kollégista lettem, eleinte csak sport/torna cipőhöz használtam, mert még gátlásos voltam. De utána egyre magabiztos lettem, kiismertem a nejlonharisnyát és kérdezősködtem, barátnőktől és eladóktól, hogy én nagyon jól érzem magam ebbe és szeretem használni. És nagy meglepetésre senki sem furcsállta,hogy szeretem hordani, de sokan elmondták, csajok, hogy ők nem szeretik. És ezután már nem titkoltam, rövidszárú nadrághoz használtam, vagy szandálhoz is, jól látszódott, mert fényeseket használtam, és tényleg tudtam, hogy nem kell ezt szégyellnem,ettől még normális ember leszek, hetero.
20/24 A kérdező kommentje:
18/Én nem szégyellem és senki se ugatott még le és nem is érdekelte senkit, aki észrevette. Néha a csajok észre veszik, akkor van akin látszik, hogy felment a vérnyomása,dühös, de általában mosolyogni szoktak, de sztem tetszik nekik, vagy olyan lezsernek, laza dolognak tarják.
Kapcsolódó kérdések: